Fræk 90'er reklame - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fræk 90’er reklame

Suzuki smed i starten af 90'erne en sprød video på skærmen.
Steffen F. Olesen
09/06-2021 kl. 14:01

Er du svimmel der er sket meget de sidste 30 år; ikke kun i forhold til hvordan man sammensætter en tip top sportsbike, men også i forhold til hvordan produktet præsenteres for forbrugeren.
I videoen her ser du en model fra 90’erne, som er ret nem at spotte ude i landskabet… Du skal bare kigge efter gællerne.

Suzuki RF600R var, som så mange andre modeller fra Suzuki, baseret på Gixxer-serien, men her smed man mindre karburatorer og ventiler på, for på den måde at skabe en blødere levering af effekt, og derved en mere hverdagspræget motor.
Det betød også, at de 100 heste på papiret lød rigtig flot, men i virkeligheden var man nødt til at vride godt på gasrullen for at få ordentlig gang i drengen.

Men der var rigeligt med guf i motoren til at erfarne kørere smuttede landevejs-konkurrenter på snoede sogneveje, for trods dens twin-spar stålramme og en vægt som smuttede et godt stykke over 200kg når væsker blev hældt på, styrede modellen egentlig ret fornuftigt.

Gennem tiden har mange sammenlignet Suzuki’s RF-modeller med Honda CBR og Kawasaki ZZ-R, og her måtte Suzuki RF altså se sig slået.
Men det betyder, at man i efterhånden en del år, har kunnet anskaffe sig yderst velholdte eksemplarer til en rigtig fornuftig pris.

Der er rift om motorcyklerne i denne tid, derfor også “mangel” på samme, og det betyder, at priserne på brugte motorcykler er steget en smule.
Det gør sig også gældende for Suzuki RF600R, men det er altså stadig muligt at finde et eksemplar til en god pris.
Fælles for dem alle er, at de ser ud til at være i ret fornuftig stand.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start