Første gode video med Royal Enfield Himalayan 450 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første gode video med Royal Enfield Himalayan 450

Endelig en video af Royal Enfield Himalayan 450 i god kvalitet.
Steffen F. Olesen
13/07-2023 kl. 09:38


Det er snart et år siden, at vi så den første video af en eventyrer fra Royal Enfield med flere markante ændringer i forhold til den vi testede tilbage i 2018.

Videoen blev optaget af en bilist, som blev overhalet af modellen på motorvejen, og var pænt sagt ikke af særlig god kvalitet. Men det var dog alligevel muligt at spotte, at modellen var udstyret med en USD-forgaffel og ikke mindst den vandkølede 450 kubiks enhed, som der havde floreret historier om på rygtebørsen i nogen tid.
Og der gik ikke længe før Royal Enfield bossen, Siddhartha “Sid” Lal’s, publicerede en lige så lidt afslørende video på Instagram med teksten Testing 1, 2, 3.

Vi krydsede fingre for, at modellen måske ville være at finde på efterårets store MC messe i Italien, men den forhåbning kunne vi godt pakke sammen; for efter bossens opslag på Instagram blev der erklæret radiotavshed.

Faktisk skulle der gå et helt år før vi så modellen igen, og her var det en vaks fotograf som spottede modellen på en søndagstur under sydlige himmelstrøg. Og selvom det blot var en stribe stillestående billeder fik vi syn for, at modellen faktisk så ret så produktionsklar ud.
De billeder kan du finde i artiklen Royal Enfield Himalayan 450 spottet og på vej.

Seneste opdatering kommer med fart på
Ifølge oplysninger fra udenlandske kollegaer forlyder det, at de østlige Royal Enfield forhandlere er blevet bedt om, at dedikere plads i deres udstillingslokaler til nyheden inden for de næste par måneder, ligesom de angiveligt også allerede er blevet tilbudt et servicerings kursus.
Men det står endnu ikke klart om modellen bliver lanceret inden november måned, hvor hele verden samles i EICMA’s enorme haller i Italien, eller om producenten skyder den afsted inden da.

Men det ser ud til, at medieafdelingen hos Royal Enfield er næsten lige så utålmodig som entusiaster verden over, og bare ikke kan lade være med at give sultne motorcyklister en smagsprøve.

Den smagsprøve er dog ikke at finde på nogle officielle Royal Enfield kanaler, men skal derimod findes på Instagram profilen cssantosh, hvor den indiske sportsudøver – som har vundet næsten alt der er at vinde af offroad-konkurrencer på to hjul i Indien de seneste ni år – giver modellen en over nakken, og samtidig efterlader en tyssende emoji i kommentarsporet.

Ovenstående er uden tvivl de bedste billeder vi har set af Himalayan 450 ind til videre, og en frisk gut i kommentarsporet skriver da også, at Santosh allerede har solgt modellen til samtlige indere før lanceringen.

Vi ved snart mere
Som nævnt ovenfor følger der stadig ingen detaljer om modellen, andet end det vi kan se på videoen, og vi kan heller ikke bekræfte en lanceringsdato endnu.
Men hvis ikke modellen som minimum er at finde på EICMA om små fire måneder, så er der da gået noget helt galt i spåkuglen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start