Flugtbilist stikker af med motorcykel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flugtbilist stikker af med motorcykel

Bilen fortsætter i høj fart med MC fastklemt under kofangeren efter uheld
Steffen Olesen
23/06-2020 kl. 10:27

Vi har alle hørt rystende historier om vanvidskørsel og flugtbilister, men denne hændelse i Californien hører blandt de allermest usædvanlige og opsigtsvækkende, hvor begge begreber kommer i spil.
Der er før sket, at en bilist forlader scenen efter et uheld med en motorcykel involveret, men denne situation hører uden tvivl til i den mere bizarre kategori.
Det amerikanske nyhedsmedie KCAL Channel 9 bragte for nogle dage siden historien, hvor en flugtbilist efter at have påkørt en motorcykel bagfra flygtede i høj fart fra ulykkesstedet med motorcyklen fastklemt under bilens forende.

Flugtkørsel dokumenteret på video
Kørslen hvor bilisten forsøger at flygte fra åstedet blev dokumenteret på video af Natalie Duran og Will Ross, der befandt sig i østgående retning på 91 Freeway, hvor de observerede et hav af gnister fra motorcyklen fastklemt under flugtbilen. Parret kontaktede naturligvis omgående California Highway Patrol.
Se parrets video i opslaget på sociale medier.

Motorcyklisten følte sig jaget
Motorcyklen blev på et tidspunkt under vanvidskørslen vristet fri af motorcyklen, hvorefter bilisten kort tid efter selv forulykkede og flygtede til fods.
Chain Arunritthirot som kørte på motorcyklen, blev under påkørslen slynget 60 meter væk, men slap lykkeligvis rent fysisk relativt nådigt fra uheldet.
Frit oversat til dansk udtalte motorcyklisten efterfølgende til medierne: “Jeg oplevede det som om gutten forsøgte at slå mig ihjel. Som om det var helt bevidst… som om han jagtede mig”.

Bilisten hurtigt identificeret
Bilens fører – den 25-årige George Valentin – var ikke specielt svær at identificere ved hjælp af videomaterialet. Han erkendte ifølge California Highway Patrol efter anholdelsen, at have kørt bilen involveret i den vanvittige hændelse.
Der var tilsyneladende ikke hverken alkohol eller stoffer involveret i vanvidskørslen, der efterfølgende førte til en adresseændring for den unge amerikaner, som fik ny bopæl bag tremmer i Robert Presley Detention Center.
Læs historien som KCAL Channel 9 News bragte for nogle dage siden her.

Motorcyklen? Vi gætter på at den erklæres totalskadet, og at sagsbehandlingen hos forsikringsselskabet forløber uproblematisk.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start