Motorcykel tyv og skyderi er normalen i Brasilien
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed MC i Brasilien er livsfarlig

Er din MC lækker i Brasilien bliver du måske skudt
Tommy Rønn
14/10-2013 kl. 13:45

Ingen er i tvivl om den økonomiske formåen er meget forskellig fra rig til fattig i Brasilien. Derfor er dette land også præget af uhyrlige problemer med kriminalitet. Dit og mit respekterers ikke altid i Brasilien.

I dette klip bliver en almindelig motorcyklist frarøvet sin Honda CB600 Hornet. Det foregår helt enkelt ved at tyvene overfalder den stakkels motorcyklist med en pistol.

Heldigvis ser en civil politimand hele dette dette optrin, og den barske røver får sig noget af en overraskelse. Hele dette røveri ender meget anderledes end hvad røveren havde forestillet sig.

Vil godt advare om barske billeder i denne video.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fed MC i Brasilien er livsfarlig

  1. Total bananrepublik – også mht myndigheder. Så lader de bare en tilskadekommen mand ligge på asfalten i flere minutter, selv om der holder en ambulance lige ved siden af

  2. Jeg lever i Brasilien, og video klippet her er et meget godt eksempel på forholdende her over. Normalt er det dog de små billige motorcykler som tyvene går efter, da de er nemmere at gemme af vejen og hugge op til reservedele. Kriminaliteten her over er skræmmende. Man anslår at omkring 6000 personer bliver dræbt i Rio de Janeiro på årsbasis. Af dem står politiet for mere end 1000.

Skriv et svar

Giver børn en ny start