Exceptionel udpakning. Ny 80 år gammel motor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Exceptionel udpakning. Ny 80 år gammel motor

80 år gammel fabriksny Indian motor pakkes ud
Steffen Olesen
05/07-2020 kl. 13:51

Dave Walksler vidste ikke præcist hvad der gemte sig i trækassen, som fulgte med i handlen, da han købte en 1951 Indian Chief på Long Island ved New York – USA.
Der er ikke noget at sige til, at den amerikanske motorcykelentusiast er helt oppe at køre, da transportkassen bliver leveret. Derfor er det også lidt imponerende, at Dave mønstrer overskud til at dele den helt exceptionelle oplevelse det utvivlsomt må være, når man forestår udpakningen af en fabriksny original Indian motor, som ser dagens lys for første gang i 80 år.

Forseglet en gang i 1940’erne
Den tidligere ejer købte en gang i 1960’erne motoren i den originale transportkasse – som blev forseglet en gang i 1940’erne – og Dave som driver motorcykelmuseet Wheels Through Time kunne ikke modstå fristelsen, da han blev tilbudt ikke blot en rigtig fin 1951 Indian Chief, men også en original forseglet transportkasse fra Indian. Skriften på kassen oplyser om en komplet færdigsamlet motor, et par referencenumre og en vægt på 203 pund eller ca. 92 kg, men ingen ved hvilken motor det drejer sig om.
Klik på videoen i opslaget på sociale medier, afspil endelig videoen i fuldskærms tilstand, og nyd denne once-in-a-lifetime oplevelse.

Vi gætter på, at du lige som vi synes, at den ca. 10 minutter lange video er et velkomment og rigtig hyggeligt indslag på en regnvåd dansk sommerdag.
Ikke blot fordi vi fik lov til at overvære udpakningen af en helt unik sjældenhed, men også fordi Dave både er utroligt vidende og en glimrende fortæller med åbenbar entusiasme og glødende passion for motorcykler.
Hvis du er historisk interesseret, og gerne vil se flere videoer hvor Dale beretter om især amerikanske klassiske motorcykler, så kan du jo bruge resten af dagen på, at gennemtrawle de andre videoer Dale har delt med omverden.

Wheels Through Time
Som det fremgår af videoerne, er en stor del af materialet skudt i lidt specielle rustikke omgivelser.
Scenen er det lidt specielle Wheels Through Time museum der blev grundlagt 4. Juli 2002, og som er beliggende 5 miles fra Blue Ridge Parkway i Maggie Valley – North Carolina – USA.

Stemningsbillede fra Wheels Through Time

Dave Walksler’s samling af køretøjer tog sin spæde begyndelse i 1969, og blev i 1977 flyttet til Dale’s Harley-Davidson butik i Illinois.
Men behovet for mere plads førte i takt med at samlingen voksede til endnu en flytning samt åbningen i 2002 af det unikke motorcykelmuseum Wheels Through Time.
Samlingen der rummer mere end 300 sjældne amerikanske køretøjer breder sig over 3500 m2 udstillingsareal, hvor omgivelserne som det fremgår af billederne på museets hjemmeside ikke kan påstås at være målrettet de fisefornemme.

Et museum man godt kan tillade sig at besøge iført kedeldragt

Et super lækkert motorcykelmuseum vi godt kunne bruge nogle dage på at besøge, og da helt specielt, hvis man kunne lokke Dave til at øse ud af sin enorme viden.
Foreløbig skal Dale have tak for at dele den unikke oplevelse, og så må vi se, om ikke der med tiden bliver plads i kalenderen til et besøg på det fantastiske Wheels Through Time museum.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start