BMW M 1000 RR vs. BMW M3 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW M 1000 RR vs. BMW M3

BMW M 1000 RR giver M3 Competition kamp til stregen
Steffen F. Olesen
22/10-2021 kl. 11:22

BMW’s M-division er bedst kendt for, at producere performance biler som sætter fokus på alt lige fra præcision og perfektion til passion.
Sidste år gik den tyske gigant all in på vægtreduktion, og lancerede igen et køretøj som omfavner de tre fokuspunkter, men denne gang “manglede” der altså et par hjul.

BMW M 1000 RR
BMW har på ingen måde skudt ved siden af målet med deres seneste bud på en super skarp superbike; det fik vi bekræftet da MagaCin’s udsendte fik mulighed for, at tage hul på et sæt helt nye slicks til BMW Race Day på Ring Knutstorp.

De 212 heste til 192 kg kombineret med et væld af premium komponenter på den selvudnævnte Ducati-æder, skrællede ifølge vores testpilot en god del af den personlige banerekord. Og det skete helt uden anstrengelse!
Nuvel, det er efterhånden også en del år siden Carsten legede racerkører på sin gamle Gixxer K3, og der er sket vildt meget på den teknologiske front siden da, men BMW M 1000 RR gør altså banekørsel til en leg.

Men med tanke på, hvor sjovt vi havde det på den almindelige S 1000 RR på FDM Jyllandsringen i 2019, så kom det egentlig heller ikke som nogen overraskelse.

En fantastisk udfordring
At BMW M 1000 RR er knivskarp får vi igen bekræftet i nedenstående videoklip, hvor BMW har sluppet dyret løs på bane sammen med en BMW M3 Competition… Og bimmeren med de fire poter er altså ikke den typiske Brian-bil fra nullerne.

Bilen leverer 503 heste, og smutter fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder inden den rammer en topfart på omkring 290 km/t. Men selvom bilen har flere poter til at holde kursen gennem svingene, så får den altså kamp til stregen.

De bedste konkurrenter er gode venner
Selvom ovenstående video fremtræder som noget der puster godt og grundigt til “kampen” mellem bilentusiaster og motorcyklister, så er virkeligheden en helt anden.

I stedet for at diskutere om motorcykler eller biler er fedest, så har BMW produceret endnu en video som viser, at man kan have det hylende morsomt med sin værste konkurrent.
Man skal bare rive dyret lidt mere i øret!

Afslutningsvis, så lad os lige bruge et sekund på at være taknemmelige for fotografer og dronepiloter verden over.
Uden jer ville os dødelige ikke kunne fornøje os med videoer som disse en fredag eftermiddag.

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start