Den har V12 motor fra en russisk T55 kampvogn - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den har V12 motor fra en russisk T55 kampvogn

15 vanvittige hjemmebyggede motorcykler
Steffen Olesen
25/12-2020 kl. 06:00

Julefreden har sænket sig over det ganske land, og en hyggelige stemning har bredt sig i landets lune stuer.
Flertallet hygger sig med familien, nogle benytter en kærkommen lejlighed til maksimal afslapning, og andre igen hygger sig med at sysle med motorcyklen, eller snuse rundt på internettet for at få et lille MC-fix.
Det sidste kan gutterne på MagaCin aldrig helt slippe, og under gennemtrawlingen af internørdet faldt vi over denne kuriøse video, som vi tænker vores læsere måske også ville finde underholdende.

Absolut vanvittige monstrøse motorcykler
Du kender garanteret allerede til et enkelt eller to ombygningsprojekter, hvor det færdige resultat er faldet mildest talt besynderligt ud.
Men du har næppe set ret meget, der er så fuldstændigt bizart og overraskende vanvittigt som mange af eksemplerne i videoen lidt længere nede.
Videoen er delt for knap et par måneder siden af YouTuberen MAD LAB, og giver 15 eksempler på det brugeren betegner som de absolut skøreste monster motorcykler.

Motor fra en russisk T55 kampvogn
Hvad siger du til en hjemmebygget – ikke specielt smuk – fortolkning af en motorcykel udstyret med en Toyota Landcruiser motor, der angiveligt skulle have en tophastighed på 407 km/?
Eller en hjemmebygget motorcykel med to forhjul, pigdæk og 700 hk beregnet til at køre i nyfalden sne og på is.
Eller den gigantiske såkaldte motorcykel der vejer 4.740 kg, er 5,8 meter lang, 2,8 meter bred og udstyret med V12 motoren fra en russiske T55 kampvogn.
I videoen ses også mindre drastiske ombygninger, som en Suzuki Hayabusa med forlænget bagsvinger der har fundet vej til Guinness World Records, BAT 1000 der er inspireret af superhelten Batman, et kæmpe lokum af et diesel monster og meget mere.

Et herligt uforpligtende kig på en række yderst besynderlige kreationer, hvor man kan forundres over, at nogle i det hele taget tør køre på en del af projekterne.
Men der er vist ingen grund til at forundres over, hvis tilskuere har svært ved at undgå at trække på smilebåndet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start