Video: Indian FTR 1200 katalog med ekstraudstyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Masser af ekstraudstyr til Indian FTR 1200

Flere udstyrspakker til Indian FTR 1200
CO
11/11-2018 kl. 06:00

Det er ikke mere end en god måneds tid siden MagaCin overværede præsentationen af den super fede Flat-Track inspirerede Indian FTR 1200 ved et VIP arrangement i Köln.

Indian FTR 1200 tilbyder en lidt anderledes køreoplevelse end de fleste normalt forbinder med motorcykler fra den amerikanske producent, og allerede ved pressepræsentationen slog det os at modellen kunne lokke nogle til at skifte fra fuldfed cruiser-stil til en mere aktivt inspireret kørestil.

MagaCins udsendte talte ved den igangværende motorcykeludstilling EICMA i Italien, med en norsk mc-journalists chef. Vi ved at journalisten til daglig kører på en hamrende flot og lækker magelig Harley-Davidson, men chefen kunne berette at journalisten for kort tid siden har skrevet slutseddel på en Indian FTR 1200.

Nu er der godt nyt for den norske Mc-journalist – og alle andre naturligvis – hvis der skal eftermonteres lidt udstyr på nyerhvervelsen.

Indian har nemlig allerede kort efter lanceringen offentliggjort et omfangsrigt katalog med ekstraudstyr.

Den højt monterede Akropovic slip-on potte ser lækker ud, men er ikke helt gratis da du kun får en enkelt dollar retur på U$ 1700,-. I den anden ende af prisskalaen er der et sæt nye håndtag til U$ 29.99.

Har man ikke selv mod på at kombinere dele for personligt udseende, tilbyder Indian fire forskelligt sammensatte pakker med udstyr.

Tracker:

Tracker pakken indeholder et mindre sæde, den højt monterede Akrapovis slip-on potte, anden nummerpladeholder og andet som afspejler Indian FTR 1200 modellens oprindelse. Se videoen herunder for detaljer

Rally:

Rally pakken indeholder udover egerhjul og den højtmonterede Akrapovic slip-on potte, andet styr, anden forskærm og kølerbeskyttelse i aluminium. Se videoen herunder for detaljer.

Sport:

Sport pakken indeholder udover en stak carbon dele også en lavt monteret Akropovic slip-on potte, se videoen herunder for detaljer.

Tour:

Tour pakken indeholder bagagebærer, vandtætte sidetasker og tanktaske  Se videoen herunder for detaljer.

 

Som du kan se i kataloget over ekstraudstyr er der rig lejlighed for at tilpasse modellen med originalt eftermarkedsudstyr efter eget valg, men vi kunne nu stadigvæk godt “nøjes” med en standard Indian FTR 1200.

Vi er endnu ikke bekendt med de danske priser på eftermarkedsudstyr, men mon ikke den danske importør allerede nu er i fuld sving med at opdatere hjemmesiden med priser på både Indian FTR 1200 og stumperne fra kataloget med tilbehør.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start