Interaktiv Skully styrthjelm er endelig på markedet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ultimativ gadget-hjelm endelig på markedet

Styrthjelmen til tech-freaks, Skully, er endelig på markedet. I USA i hvert fald
Mathias B. Høj
30/09-2018 kl. 06:51

Den ubetinget mest tekniske hjelm, var efterhånden afskrevet af de fleste. Men nu kan man rent faktisk købe en. I hvert fald på det amerikanske marked.

Den interaktive hjelm, som måtte gå så grueligt meget igennem før sin markedsdebut, ser endelig ud til at være på rette vej. Den kan nu bestilles på det amerikanske marked, hvor den er sikkerhedsgodkendt efter DOT-standarden. Den mere krævende ECE-standard til det europæiske marked har den ikke opnået endnu.

Skully Fenix AR, som hjelmen hedder, har bagudmonteret kamera, heads-up display til navigation og anden smartphone integration og håndfri betjening af musikafspiller. Den kan fås med kulfiberskal og anti-dug visir kan tilkøbes. Prisen er 1899 $.

Da Skully-hjelmen første gang blev lanceret i et crowdfunding-projekt, ville jublen ingen ende tage. Desværre valgte stifterne at bruge de indsamlede penge på champagne, hurtige sportsvogne og lige så hurtige damer. Da produktudviklingsmidlerne i Skully Inc, som virksomheden dengang hed, var brændt af i en ordentlig brandert, gik virksomheden derfor konkurs. Erhvervslivets svar på tømmermænd.

Men nye kræfter, som kunne se potentialet og havde en mere seriøs tilgang, overtog og udviklede for alvor produktet.

Du kan se mere om hjelmen her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start