Verdensklasse - Gør som politiet - Kør i Stadler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udstyr i verdensklasse

Gør som politiet - Kør i Stadler
Tommy Rønn
25/11-2014 kl. 14:30

MagaCin har brugt en del tid på motorcyklen, iført udstyr fra samme producent som leverer til politiet. Nemlig tyske Stadler. Stadler har længe haft ry for at producere noget af det ypperligste til motorcyklister, men prisen følger dette image, så Stadler hører ikke til i den billige kategori.

Med priser på 8.000-9.000 kr. for Stadler jakker, og priser på 4.000-5.000 kr. for Stadler bukser, er dette tyske kvalitetsmærke kun for de pengestærke. Men et er pris, noget andet er kvalitet. At prisen er høj er af mindre betydning, hvis kvaliteten følger prisen, og det gør den på Stadler.

Stadler er sikkerhed i topform. Den indbyggede rygbeskytter er af nyeste godkendelser, og selv buksen er udført med rygbeskytter til nederste del af rygsøjle samt haleben. I kombination beskytter Stadler derved rygsøjlen i fuld længde. Smart.

Også skaller på knæ, skuldre og albuer har de rigtige sikkerhedsgodkendelser. Stadler er altså tøj med høj prioritet på sikkerhed. Ydermere kan stropper på tøjet fastspænde skallerne så de bliver i rigtig position hvis uheldet skulle ramme. God sikkerhedsdetalje.

Stadler er ægte Goretex. Det betyder altid tør krop, uanset regnmængder. Nogle af lommerne er også vandtætte, så mobiltelefon og cigaretter også kan overleve de nordiske vejrguder. Meget af det såkaldte regntætte tøj der sælges hos motorcykelforhandlerne, holder ikke vandet ude hvis det rigtige uvejr rammer, men de gør Stadler altså.

Stadler er opbygget af 3 lag. Det betyder at det kan tilpasses til alle vejrforhold. I varmeste setup, med alle 3 lag monteret, er tøjet varmt nok til en køretur i 2-5 graders varme. Køres kun med sikkerhedslaget, kan temperaturer op til ca. 25 grader overleves uden man smelter helt væk.

Der er ingen tvivl om Stadler er blandt det bedste vandtætte motorcykeltøj vi har prøvet på MagaCin. Skal motorcykeltøj være rigtig godt anno 2014 er der tre producenter der skiller sig ud, og det er Halvarssons, Rukka og Stadler. Stadler har nogle kvaliteter der nok bringer mærket på en absolut topposition blandt de 3, men prisen er altså også solid.

Stadler importeres i Danmark af KB Motorservice i Skive.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start