Test: Schuberth Helmetlok - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Schuberth Helmetlok

Hjelmlås fra Schuberth til din hjelm med D-ring eller quick release strop.
Mikkel Skotte Sølvkjær - Foto: Mikkel Skotte Sølvkjær
18/07-2018 kl. 23:00

Helmetlok er en lille karabinhagelås med en 4-ciftret sikkerhedskode til din hjelm. Den er enormt simpel i sin opbygning og sættes nemt gennem hjelmens D-ring eller quick release og et sted på din motorcykel. Selve karabinhagen er polstret med et beskyttende gummilag der sørger for ikke at ridse dit styr, din støddæmper eller hvor du ellers placerer låsen. 

Inden brugen af låsen vurderes skal det lige siges at der følger meget sparsomme instruktioner med. På redaktionen var der flere gæt på hvordan låsen skulle sidde, og det tog lige et par Google-søgninger før den var på plads. Det eneste der følger med er en meget udførlig guide til indstilling af den 4-cifrede kodelås, hvorfor man kan undre sig over at der ikke er et billede med af låsen i brug. 

Men når man endelig ved hvordan låsen skal sidde, skal den have ros. Den er for det første lille og passer fint i siden af tanktasken, og for det andet er den super let at brauge når man er på farten. Uanset om man har D-ring eller quick release, er det let at sætte låsen til og man finder hurtigt et favorit sted at placere sin hjelm på motorcyklen.

Låsen er lavet af gode robuste materialer, og den virker umiddelbart mere sikker end en spirallås – der var desværre ikke nogen der forsøgte at nuppe min hjelm under testen. 

Prisen på 225 kr. er efter min overbevisning rigtig fin. 

Bonusinfo – det lille T-stykke der følger med til quick release stroppen, kan også bruges til at koble flere hjelme med D-ring sammen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start