Test: Dainese Wave Neck Jacket - Genial sikkerhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Dainese Wave Neck Jacket

Den geniale sikkerhed
Tommy Rønn
08/05-2014 kl. 21:45

Vi har gennem nogen tid benyttet Dainese Wave Neck Jacket som det ultimative sikkerhedsudstyr. Det specielle ved Wave Neck Jacket fra Dainese, er at alle sikkerhedsskallerne er monteret på en nettrøje med justeringsspænder, så alle skallerne altid sidder perfekt.

Ideen med Dainese Wave Neck Jacket, er at den kan benyttes under almindeligt motorcykeltøj, eller som jakke alene på varme sommerdage. Benyttes den som tilbehør under det normale MC tøj, skal indbyggede skaller i motorcykeltøjet fjernes.

Vigtigt er det at beskyttelsskaller i motorcykeltøj sidder de rigtige steder, og bliver siddende de rigtige steder ved eventuelle styrt. Netop i denne disciplin er Dainese Wave Neck Jacket mesteren. Det tætsiddende net, med de justerbare spænder, gør at skallerne altid sidder urokkeligt fast de rigtige steder på kroppen.

Sikkerheden med Dainese Wave Neck Jacket er verdensklasse. Her er både rygbeskytter, brystbeskytter, skulderbeskyttere, albuebeskyttere og nakkebeskytter. Altså langt flere beskyttelsespunkter end i normalt motorcykeludstyr.

Det eneste der ikke altid vil sidde perfekt på Dainese Wave Neck Jacket er nakkebeskytteren. Denne kan heldigvis udtages hvis ønskes, eller der køres med fuld nakkebeskytter fra f.eks Leatt eller Scott. Kan man leve med den indbyggede nakkebeskytter er den smart, men betyder at overtrækstøjet skal være udstyret med ganske stort halshul.

En varm sommerdag er Dainese Wave Neck Jacket regulær verdensklasse. Med denne netjakke kan man være klædt på i højeste sikkerhedsstandard, uden at svede væk i sommervarmen. Vi valgte dog at trække en T-Shirt over Dainese Wave Neck Jacket på sommerdagene, for ikke ligne en Robocob alt for meget.

Med salgspris ned til omkring 2.200 kr. er Dainese Wave Neck Jacket et regulært hit. En god rybgeskytter koster let 500-800 kr. og da Dainese Wave Neck Jacket  indeholder en aftagelig rygbeskytter der kan benyttes alene, betales regulært kun 1400-1700 kr. for jakken.

Dainese Wave Neck Jacket vil vi ikke undvære igen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Test: Dainese Wave Neck Jacket

  1. De 1200kr var Frankies ryd-op pris. Uforståelig at de ikke blev revet væk (jeg købte 3). Normalt koster de det dobbelte.

    Fed løsning som jeg dog sjældent bruger. Den bliver lidt for omstændig og jeg mangler en tilsvarende løsning til benene for at det virker ordentligt. Den jeg har tilbage til mig selv er også neckversionen som jeg foretrækker – synes ikke den giver problemer.

    Note: Skal prøves før køb. Størrelserne er lidt tricks.

  2. Det er vist et udgået produkt, den er ikke på Dainese's egen hjemmeside.
    Så nu skal vi så bare håbe at der testes produkter som man rent faktisk kan købe i dag.

  3. Efter vi har modtaget produktet til test, er Dainese Wave Neck Jacket kommet i en ny version. Ifølge Dainese er konceptet det samme, men komforten skulle være forbedret. Derfor er både Dainese Wave Neck Jacket v.1, v.2 & v.3 principielt samme produkt. Vi har testet Dainese Wave Neck Jacket v.1.

Skriv et svar

Giver børn en ny start