Test af Visorcat - Guds gave til motorcyklisten?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test af Visorcat

Guds gave til motorcyklisten… eller hvad?
Mikkel Skotte Sølvkjær - Foto: Mikkel Skotte Sølvkjær
14/06-2018 kl. 13:45

Har du nogensinde kørt en lun sommeraften og bandet alle de insekter der splatter ud på dit visir langt væk? Det mener Visorcat at de har en løsning på. 

Produktet er ganske enkelt en slags strap-on med indbygget sprinklersystem til din handske. En rem trækkes ned over håndleddet på venstre hånd, og en strop holder ”aggregatet” fast på pegefingeren. 

Når du så mener at visiret er tilpas snasket, løfter du hånden og kører Visorcat en tur henover hjelmen. En svamp fugtet med ”sprinklervæske” sørger for at bløde dyrene op, og en gummivisker tørrer visiret efter. 

Visorcat mener ikke man kan bruge anden væske end deres, det lugter dog af stærkt fortyndet sprinklervæske, så mon ikke man kan lave sit eget.

I praksis giver det anledning til en del grin og forundring. For det første troede en ældre kvinde jeg mødte, at jeg var ved at tage knojern på. Jeg måtte vise hende systemet med væsken der skal dryppes i, før hun kunne forstå hvad jeg havde gang i. 

I trafikken ligner man en der forsøger at tørre sved af panden, bare uden på hjelmen – ikke super charmerende.

Men omvendt, så virker det faktisk ret godt. Den tager ikke de mest indtørrede myg, men så længe at mængden af insektindvolde er rimelig frisk, så rengør Visorcat visiret helt fint. Det kræver lige et par strøg, men så bliver man hurtigt fortrolig med bevægelsen.

Visorcat giver anledning til en del mystiske fagter under kørslen.

Visorcat kalder selv deres opfindelse for ”en af de mest innovative nyskabelser indenfor MC i nyere tid”, men så langt vil jeg nu ikke strække mig. Det er måske mere en sjov gave til månedens biker nede i klubben, end det er en egentlig nødvendig gadget. Skal du køre en lang tur i de svenske skove er det værd at overveje, men til hverdag gider man ikke fylde væske i og spænde den på handsken hver gang man kører til pølsevognen. 

Man kan jo overveje at tørre sit visir af med en klud når man kommer hjem. Der kan alligevel vaskes en del klude for 348 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start