Pirelli Diablo Super Biker smartphone motorcykel app
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stadig verdens bedste MC app

Pirelli Diablo Super Biker smartphone app
Webmaster
03/03-2014 kl. 00:00

Det mest fantastiske værktøj til telefonen, for alle der kører motorcykel, er stadig Pirelli Diablo Super Biker smartphone app. Ikke nok med denne app kan holde styr på dine ture, den kan også gøre dig til en bedre motorcyklist.

Når Pirelli Diablo Super Biker smartphone app er aktiveret i inderlommen, husker den alt der sker på køreturen. Det betyder at hele ruten kan ses på computeren når køreturen er slut. Pirelli Diablo Super Biker smartphone app kan altså efterfølgende vise hele lørdagsturens forløb, eller din masen gennem myldretrafikken på vej på job.

Pirelli Diablo Super Biker smartphone app kan også sladre om ting som højeste hastighed, gennemsnitsfart og endda de dybeste nedlægningsvinkler foretaget på turen.

Skiftes til track mode, kan Pirelli Diablo Super Biker smartphone app sammenligne omgangstider, og komme med ideer til mulig optimering af omgangstid. Trackmode kan også bruges til pendlerne. De vil så blive informeret om hvilke hastigheder er er optimale for ikke holde for meget for rødt etc.

Pirelli Diablo Super Biker smartphone app fås til både Android og IOS, og er noget enhver motorcyklist bør have på deres smartphone. Det er overraskende for mange, at de meget dybe nedlægninger de troede de præsterede, kun sniger sig op på få %, eller hvor lav gennemsnits-farten oftest er.

Til Android findes den her.

Til IOS findes den her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start