Som at være der selv - Sådan bliver du MotoGP stjerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Som at være der selv

Sådan bliver du Moto GP stjerne
Tommy Rønn
30/03-2014 kl. 23:00

Så bliver Moto GP næppe mere realistisk hjemme i stuen. PiBoSo GP Bikes er så uhyre virkelighedstro så man tror man ser Rossi, Pedrosa, Marquez, og alle de andre stjerner live i TV. Men det er altså bare en selv der styrer en stor mængde digital animation.

Spillet er prissat fornuftig. PiBoSo forlanger kun 22 EUR for den fulde version af dette virkelighedstro spil.

PiBoSo GP Bikes kan hentes direkte på den officielle hjemmeside her. Det er også muligt at downloade en gratis trial version, hvis man ønsker at teste og prøve, før udskrivningen på de ca. 165 kr. foretages.

Et must for alle Moto GP elskere og for alle med en lille spillefugl i maven. Eneste problem er at det er så pokkers svært, da det netop er pokkers realistisk.

Prøv at se se en sekvens i spillet, sammenlignet med ægte Moto GP herunder. Imponerende.

Del med en ven

0 personer snakker om “Som at være der selv

  1. Aaaarh… Grafikken er jo ret håbløst forældet, ligner tilsvarende spil fra år 2001. Træer som bare er 2d sprites osv… Også rimelig underligt man skal installere OpenAL (et lyd API) når lyden er så direkte elendig.

    Det er da et hyggeligt nok spil, men "imponerende", "uhyre virkeligstro" og "som at være der selv"? Arrrh… De udsagn kan rimelig let dementeres blot ved at se de første 20sek af den nederste video I har linket til.

  2. Giver MassMan fuldstændig ret, gammeldags og forældet ikke noget at blive imponeret over.

Skriv et svar

Giver børn en ny start