Smart vinduesvisker til lavpris? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Smart vinduesvisker til lavpris?

Næste store hit bland motorcyklister?
Steffen Olesen
05/11-2021 kl. 09:00

Vi ser ind imellem eksempler på nye geniale opfindelser til motorcyklister, men der kan godt være langt mellem snapsene, og det er ikke alle nye gadgets der i sidste ende vinder forbrugernes gunst.
Men nogle af de kreative gadgets er heldigvis god underholdning, og giver i det mindste et godt grin.

Vinduesvisker til styrthjelmen
Mange af os oplever specielt på denne tid af året, at det ikke altid holder tørt under turen på mc.
Det kan genere udseendet når regndråberne perler på styrthjelmens visir, og det er en rigtig god ide, hvis visiret fra start er rengjort for snavs og fluer som har slået r**en gennem hovedet.
For nogle af os tørrer indimellem regndråberne bort med en handskeklædt finger, og en våd grød af skidt og opløste insekter kan være et mareridt for udsynet.
Du kender garanteret til konceptet med en lille ‘vinduesvisker’ monteret på handskens pegefinger, og i mange tilfælde fungerer den lille gummistrimmel ganske ok.
Men kunne det ikke være ret cool, hvis styrthjelmen var udstyret med en reel motoriseret vinduesvisker?

Sådan en elektrisk vinduesvisker kan man faktisk købe, men vi hører nok ikke blandt dem, der farer til tasterne som et lyn og bestiller produktet du ser i videoen nedenunder.

Som du ser i videoen, kræver montering af vinduesviskeren, at styrthjelmens visir afmonteres, og at der bores to huller øverst i visiret.
Om visiret er tæt i toppen efter den omgang, tør vi ikke udtale os om.
Og vi forestiller os, at vinduesviskeren også bidrager med noget ekstra vindstøj.
Producenten oplyser at enheden er fremstillet i plastic, at produktet er vandtæt (hvilket lyder som en god ide) at viskermotoren trækker 2W, at batteriet på 600mA rækker til 6 timers brug, og at enheden vejer 200g.

Excellente materialer og unikt design
Derudover oplyser producenten om, at vinduesviskeren er fremstillet i excellente materialer i et unikt design, som får brugeren til at skille sig ud fra omgivelserne.
Det sidste er vi enige i, men må samtidig konstatere, at vi nok ikke kommer til at skille os ud på lige præcis det punkt.

Selv om den kinesiske vinduesvisker til permanent montering på styrthjelmen ikke koster en formue, er den ikke just præcis et produkt, der står forrest i køen til nært forestående test på MagaCin, selv om det nok kunne være næsten lige så underholdende som at læse om den.
Men man bliver næsten fristet til at se, hvad det er for noget skrammel, da prisen ikke er afskrækkende.
Vinduesviskeren kan købes på den kinesiske online handelsportal Bangood.com, og prisen er beskedne Dkr. 218.88

Bliver den kinesiske vinduesvisker det næste store hit blandt motorcyklister verden over?


Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start