MC-rygbeskyttere: Nu kommer flere beskyttere til
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sikkerheden vokser

Tidligere talte alle rygbeskyttere, nu kommer flere beskyttere til
Tommy Rønn
29/04-2013 kl. 22:15

Rygbeskyttere blev for alvor accepteret af de danske gademotorcyklister for ca. 15 år siden. Nu kører en meget stor del af motorcyklisterne her i landet, altid med rygbeskytter. Faktisk er det efterhånden lige så utænkeligt for mange, at køre uden rygbeskytter som at køre uden styrthjelm.

De seneste år er beskyttelse af knogler på ryggen, groet om til ryggen. Nu skal både ryg og front  altså beskyttes. Derfor laver alle seriøse sikkerhedsproducenter nu brystbeskyttere, og flertallet laver endda hele sikkerhedsveste der beskytter både for og bag.

Ideen med brystbeskytter er god. Brystbeskytteren fordeler trykket ved uheld, så et enkelt ribben ikke skal klare hele presset, men hele brystkassen. Dette kan redde liv, da et brækket ribben gennem lunge eller hjerte kan ende fatalt.

At danske motorcyklister bliver ældre og ældre øger også vigtigheden af brystbeskyttere. Når alderen stiger, forsvinder den sikkerhedsbeskyttende muskelmasse. Derfor er det ekstra vigtig med pladebeskyttere når alderen bliver høj.

Brystbeskyttere kan købes fra ca. 250 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start