Slut med buler, ridser og tyveknægte - D Shield
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt smart produkt til byboerne

Slut med buler, ridser og tyveknægte
Tommy Rønn
19/08-2015 kl. 12:00

D Shield er en helt ny type beskyttelse. En beskytter der kan redde motorcyklen fra medtrafikanters manglende parkeringsevner, og holde tyveknægtene på behørig afstand. Pokkers smart tør vi godt udtrykke.

D Shield mærker hvis noget kommer tæt på monteringen af D Shield. Sker det starter en høj alarm der kan få medtrafikanter med dårlige parkeringsevner til at vågne op. Få tyveknægten til at overveje en ekstra gang inden han stjæler motorcyklen, og få skralde-tyven til at opgive sit hverv inden sidespejle, greb, udstødning og andet er demonteret. 

Kun de færreste tyve har lyst til at skralde en motorcykel, mens den skriger højlydt på hjælp. Også kun få tyve ønsker at slæbe en motorcykel bort mens den klager sin nød så alle kan høre det, og alle vil vågne brat under parkering hvis en høj advarselstone aktiveres.

D Shield koster kun 79 USD + dansk moms. Det er en pris omkring de 1.000 kr. incl. porto fra USA og moms. En absolut rimelig pris.

Et spændende produkt som vi nu har bestilt til test for at se om D Shield virklig kan alt det den lover.

Læs mere om D Shield projektet her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt smart produkt til byboerne

  1. Bare lige for en god ordens skyld, så er D-Shield et Kickstarter produkter og med Kickstarter, ved man aldrig om det bliver tl noget eller hvornår produkter kommer.. Bare så man ikke tror, at man få tilsendt varen i morgen..

Skriv et svar

Giver børn en ny start