Kawasaki julegaver til alle fra 30 til 3000 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki julegaver til alle

Kawasaki gaver fra 30 til 3000 kr.
Tommy Rønn
10/12-2014 kl. 20:00

Til en ægte Kawasaki fan skal der naturligvis stå Kawasaki på alle julegaverne. Også på gaverne til ungerne skal der stå Kawasaki.

MagaCin har fundet et utal af Kawasaki gaver på Kawasaki DanmarkAmazon.com og Alibaba.com.Disse gaver fås fra ca. 30 kr. og op til ca. 3.000 kr. for de dyreste.

Til de mindste er der sutteflasker, bamser og morgenkåber. Til de mellemste er der elektriske motorcykler, cykler og legetøjsmodeller. Til de største er der boremaskiner, slibere og undertøj. Kort sagt, noget til alle med forkærlighed til grøn.

Sutten til junior

Crosseren til større børn

Skruemaskinen til far

Del med en ven

0 personer snakker om “Kawasaki julegaver til alle

 1. I danmark er man beskyttet af forbruger lovgivningen. Det er IKKE ligesådan i udlandet. Hvor praktisk er det lige med reklamationer købt i USA osv. .. bare fragten … herudover vrimler nettet med svindlere.

  Det kunne man jo godt lige nævne i forbindelse med at man henviser til et udlandskøb i langbortistan.

  Der er nok mange forhandlere der ligger med interessante Kawasaki artikler eller fra andre MC mærker .. .. prøv at spørge dine lokale. Så kan du måske endda få et frisk tilbud, høre om de sidste nyheder og få en fag snak oveni !

 2. Usmageligt at netop magacin henviser til udenlandske hjemmesider når man tænker på hvor ofte man herfra har slået på at man bør handle hos hjemlige forhandlere.

 3. Ikke smart at linke til .com da dette kan give en uventet told på varerne.
  I stedet: http://www.amazon.co.uk/ (Hvis man da ikke køber ved forhandleren).

  Ps. Hvem ønsker sig en skruemaskine med ledning? ;0)

 4. @hajoan det kan du have ret i, og MagaCin ser da også helst danskerne benytter de danske butikker så disse kan bevares i fremtiden for god kundeservice i Danmark. Desværre kunne vi ikke finde flere af disse sjove julegave-ideer på nogle danske hjemmesider. Måske vi ikke har været grundige nok.

Skriv et svar

Giver børn en ny start