Hestekræfter på flaske - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hestekræfter på flaske

Hæld dette på og få 2-6 ekstra heste
Tommy Rønn
18/11-2009 kl. 09:30

Jo mindre friktion i motor, kobling og gearkasse, jo flere kræfter til at drive maskinen frem. Det er ideologien bag dette nye olieprodukt.

Panolin er en olie fra Schweiz, landet som producerer flere topkvalitets motorcykelolier. Panolin har specialiseret sig i netop lavfriktionsolier.

Denne hypersportsolie er næsten tynd som vand, hvorfor de garanterer ekstra kræfter fra maskinrummet. Aldrig før har en 0-20 racing motorcykelolie set dagens lys fra Panolin. Kun Silkoline har tidligere magtet en så tynd olie.

Om det virker ved vi ikke, men importøren har lovet os nogle liter så vi selv kan teste om produktet holder det lovede. Straks denne test er gennemført offentliggøres den her på siden.

Yderligere info kan findes på Panolins danske hjemmeside. www.panolin.dk

Del med en ven

0 personer snakker om “Hestekræfter på flaske

  1. Det er ikke noget nyt at motorolie med lav viskositet giver lidt mere effekt og lavere forbrug. En anden fordel er markant forbedrede koldstartsegenskaber (lavere slitage). Ulempen er at olien/oliefilmen bliver meget tynd ved høje temperaturer, og det sætter spørgsmålstegn ved motorbeskyttelsen under forhold hvor motoren får pisk i længere tid. Moderne motorer med fine tolerancer trives fint med en tynd oliefilm, men der kommer et punkt hvor det ikke længere giver optimal beskyttelse. Generelt ser jeg flere fordele end ulemper ved lav viskositet og kører selv med 5W-30, men 0W-20 ville jeg nok kun anbefale til vinterkørsel eller hvis man primært kører kortere ture. Til sommerturen sydpå eller banekørsel i timevis, ville jeg nok holde mig til 5W-40, som er den foreskrevne viskositet til min MC. Men udviklingen går mod de lavere viskositeter, og det er ikke uden grund.

Skriv et svar

Giver børn en ny start