Harley lænestol til hjemmebiografen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley lænestol til hjemmebiografen

Alternativ til at slæbe cyklen ind foran tv skærmen
CO
16/09-2009 kl. 11:00

Motorcykel sæsonen er for mange ved at nærme sig sin afslutning, og i de mørke vintermåneder kan abstinenserne minimeres ved hygge i hjemmebiografen med mc-relateret indhold på skærmen.

Flertallet får ikke lov til at slæbe motorcyklen ind i tv stuen, og mange motorcykelsæder er alligevel enten så hårde, bløde eller udformet således at de efter længere tids brug bliver ukomfortable.

Det amerikanske firma First Impressions som er lokaliseret i Miami – USA, har specialiseret sig i udvikling af hjemmebiografer for berømtheder som Don Johnson, Vanilla Ice og andre, og tilbyder nu en løsning på komfortproblemet.

Firmaet har lanceret en custom Harley-Davidson lænestol, som er udstyret med både for og baglygter. Derudover er der fungerende sidespejle så ’føreren’ kan holde øje med om den bedre halvdel skulle dukke uventet op, imens der vises indhold på skærmen som ikke er forhåndsgodkendt.

Når brugeren efter en hård dag på jobbet slænger sig i stolen, kvitteres der med et 10 sekunders vrooom, vrooom lydklip.

Harley-Davidson stolen koster U$ 6.950,-

For samme beløb er det muligt erhverve sig en underholdende vintercykel, og man skal nok være hard core Harley fan for at investere i denne lænestol.

Del med en ven

0 personer snakker om “Harley lænestol til hjemmebiografen

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start