Finanskrisen rammer Dainese - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Finanskrisen rammer Dainese

Nogle forhandlere må droppe Dainese
Tommy Rønn
09/08-2010 kl. 09:45

Dainese er utvivlsomt en af de mest anerkendte udstyr og sikkerhedsproducenter til motorcykelfolket. Kvaliteten er oftest helt i top, og Dainese har altid haft et godt ry blandt forbrugerne.

Dainese er professionalisme til firgerspidserne, hvilket nu i krisetiden bliver et problem.

Dianese forlanger af deres salgssteder ser ordentlige ud, og at sortimentet er stort. Når dette skal opfyldes kræver det økonomi, en økonomi flere forhandlere nu har svært ved at magte.

Senest har en af de største danske Dainese-forhandlere gennem tiden, Kroon motorcykler i Århus, droppet Dainese produkterne.

Så vidt vi er informeret, er der hermed kun to store Dainese-centre tilbage i vores land. Aagesen motorcykler i København, og Frankies MC-Center i Randers. Heldigvis er de begge store og meget kompetente Dainese forhandlere, så produkterne fra sikkerhedspioneren kan stadig købes.

Dainese har altid været blandt frontfigurene når der udvikles og tænkes i sikkerhed. Deres mange år på toppen af international roadracing, giver god viden og erfaring. Det vil derfor være uheldigt hvis Dainese skulle forsvinde fra Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Finanskrisen rammer Dainese

  1. Men til gengæld er Alpinestars jo blevet genindført af suzuki importøren, C-Reinhardt.

Skriv et svar

Giver børn en ny start