Banshee: Dythorn - En båtter der dutter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En båtter der dutter

En sikkerheds-detalje der kan høres
Tommy Rønn
19/01-2012 kl. 21:00

Vi kender det alle, en medtrafikant er på vej ud fra en sidevej, direkte ud i vores kørselsretning. Man ønsker at kunne skræmme medtrafikanten, så projektet opgives og vi kan komme forbi uden knubs og skrammer, men skræmme-muligheden er ikke eksisterende.

Med Banshee er det let at skræmme medtrafikanterne og skabe den fornødne opmærksomhed. Hele 135db larmer Banshee med og koster sølle ca. 500 kr. plus dansk moms.

Det smarte med Banshee er at hornet kobles på det normale horn. Forsinkningstiden kan så indstilles til mellem 1/4 og 1/2 sekund. Det betyder at normale små dyt af fodgængere og lignende klares af det normale blide horn. I katastrofe-situationerne holdes kontakten inde og larmen bliver øre-sønder-rivende.

Se denne video med det effektive Banshee horn:

Del med en ven

0 personer snakker om “En båtter der dutter

 1. Er det så også noget der kan gå gennem et syn? – lyder til at have 2 toner, og den går da vist ikke. Men fedt trucker-horn – til en fornuftig pris.

 2. Nej den vil ikke kunne gå gennem et syn.
  Den vil også mere være et 'skældeud' produkt end et sikkerhedsprodukt da de 1/4 til 1/2 sekund der går før den starter kan være det der gør at det hele alligevel er ligemeget. 🙁

 3. Det er da virkelig en nyhed der batter!!! Eller båtter..:)

  Har altid syntes at motorcykler generelt har et alt for vagt horn. Og har tit overvejet at montere et der kunne sparke noget mere lyd fra sig. Det er genialt at man kan bibeholde det originale samtidig med. Dog tror jeg personligt bare jeg vil ville koble det orginale helt fra og så give et ordentligt dyt i bamsen hver gang!..:)

 4. Jeg ved sgu' ikke. Gu' er det højt, men dybest set, så syntes jeg bare at det lyder som et knallerthorn på steorider.
  Skulle jeg montere et højtlydende horn, røg der nok et "Stebel Nautilus" horn. Bortset fra at være højere ( 139 dB ), syntes jeg også, at der er mere "autoritær floddamper" over hornet!

  Den får dog ikke forlyset til at blinke, men det burde kunne laves! Evt med det der vibra-lys halløj!

  http://www.youtube.com/watch?v=dWDqNHbBIjs

 5. Stebel er kongen … men fylder også så selv en Goldwing skal forsvinder i skæret af det! Og det er udfordringen, et horn der sparker r*v og samtidigt fylder meget lidt. På en racer eller en streetfighter vil et Stebel dominere alt for kraftigt. Men kender en der har et monteret på sin SV, og der kommer godt nok lyd ud af det! Jeg har ikke søgt på det her horn, så jeg ved ikke om det størrelsesmæssigt er mere "spiseligt", for så var det afgjort en mulighed. Ville dog have det som standardhorn, og uden det der blink/forsinkelse.

Skriv et svar

Giver børn en ny start