Rizoma-gejl til din motorcykel. Rizoma udstyr til MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Eicma: Rizoma-gejl til din MC

Fra dippedutter til halve motorcykler
Jes Møller Simonsen
09/11-2011 kl. 16:30

Rizomas udstyr giver dig muligheden for at præge din motorcykel med et mere stilrent udseende, uden at det går udover sikkerheden i trafikken.

Rizoma udstyr er også repræsenteret på messen i Milano ved en stor stand med masser udstyr til din motorcykel – smarte fodhvilere, håndgreb, blinklys, farvede små skruer etc. Dog fremviser Rizoma ikke så mange nyheder, udover en racerfodhviler og justérbare håndgreb. Hemmelighedskræmmeriet omkring nyheder skyldes kineserne, som vil kopiere nyhederne hvis Rizoma ikke holder kortene tæt til kroppen. Tom Rasmusen fra MC Tech, som er importør af Rizoma i Danmark, forventer at Rizoma frigiver nyhederne i januar næste år.

Gejlet fra Rizoma er E godkendt og man kan syne sin motorcykel i Danmark med udstyret påmonteret. Prisniveauet for Rizoma er næsten det samme, som for orginalt udstyr og kvaliteten er også god. Rizoma har tænkt over detajlerne og de enkelte dele, er ofte justérbare og ødelægges ikke så let, hvis man skulle være så uheldig at blive udsat for et styrt på sin pyntede motorcykel.

Rizoma er som mange andre udstyrsproducenter blevet præget af finanskrisen. Det er gået ned med salget i nogle lande, eksempelvis Danmark, mens det i andre lande, så som i Sverige, er gået fremad. Rizoma vil fremme salget ved god kontakt til forhandlere og få motorcyklister til at gejle deres motorcykel fra ende til anden, når de starter med at købe noget Rizoma udstyr til deres motorcykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start