Continental TKC 80 - Mud and Snow dæk til alle MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det rigtige dæk til globetrotterne

Continental TKC 80 - Mud and Snow dæk til alle MC
Tommy Rønn
05/03-2014 kl. 11:00

Alle der drømmer om en rigtig motorcykeltur væk fra de gængse veje og områder, bør tage et kig på Continental TKC 80. Dette dæk er det absolut foretrukne blandt de ægte globetrottere, da det kommer frem over alt.

Det unikke ved TKC 80 er at det laves til alle motorcykler. Også store touringmaskiner og de vildeste sportsraketter. Opskriften er 40% asfalt og 60% offroad. TKC 80 klarer altså både en tur på motorvejen, og en udflugt på gedestien.

Vi mødte medio februar på et alpepas i 1740 meters højde, på sneklædte veje, en flok motorcyklister på vintertur. Alle maskiner på denne tur, også sportsmaskinerne, var udstyret med Continental TKC 80. På 10 cm sne og 20% stigninger i -10 graders frost, var ingen motorcykel kommet op med almindelige dæk. Men det klarede TKC 80 altså.

Continental TKC 80 er eneste dæk vi kender til med den rigtige Mud and Snow betegnelse, der kan fås til alle maskintyper og størrelser. Så går turen på småveje gennem Rusland, til Nordkap eller på sneklædte veje gennem ydersæsonen, er Conti TKC 80 et godt valg. 

Køb en brugt offroader her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Det rigtige dæk til globetrotterne

  1. Enig! Havde jeg planer om at forlade den asfalterede vej (hvilket jeg da ikke ville afvise på sigt!), så havde jeg nok købt en enduro-fætter i stedet for en FireBlade.
    152 hk og 10 cm sne matcher bare ikke i min (MC-)verden…uanset hvor godt dækket måtte være!
    Men held og lykke til dem der vil/tør! 🙂

  2. @ 100772. Jeg kan desværre ikke vedhæfte et billede, men MX Metroekspres Øst forside TORSDAG d. 27. februar og dagen efter TORSDAG d. 28. februar – sååå – på med knopdækkene 😀 😀

  3. BLJA @ Damn, det lyder ellers spændene… Kan ikke finde billedet via de nævnte oplysninger.Det gad jeg nu godt se. Jeg kan i forvejen dårligt overføre kræfterne til asfalten, med knopdæk bliver det da først rigtigt "spændene"… He he. 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start