Design din egen køredragt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Design din egen køredragt

Husqvarna og KTM tilbyder online løsning
CO
17/03-2017 kl. 10:48

Vore trofaste læsere husker nok at MagaCin's samlede stab i sin tid var særdeles interesserede, da Husqvarna præsenterede prototyperne Vitpilen og Svartpilen 401.

Som du kan se i videoen herover, fik Interessen fornyet næring og blev ophøjet til begejstring, da vi ved  motorcykeludstillingen EICMA i 2016 overværede præsentationen af de produktionsklare modeller Vitpilen 401 og Svartpilen 401. 

Faktisk er der udbredt enighed om at der sagtens kan findes parkeringsplads til en af modellerne ved kontoret.

Stærke kræfter kæmper for at realisere tanken, og indsatsen intensiveres i denne tid hvor modellerne forventes at lande i butikkerne når som helst.

Det er vist ikke skudt helt ved siden af, når man hævder at Vitpilen 401 og Svartpilen 401 skiller sig ud fra masserne, og tilsvarende har både nuværende og fremtidige Husqvarna ejere såmænd også mulighed for at sætte personligt præg på læderdragten.

I Husqvarna's online Horizon heldragt eller jakke konfigurator, kan en række områder valgfrit farvelægges med prædefinerde farver.

Det er valgfrit om foret skal være udtageligt eller ej, dragten kan forsynes med navn og/eller eget uploadet logo, der tilbydes ventilerede sektioner, personlige mål kan indtastes for optimal tilpasning og så fremdeles.

Du finder Husqvarna,s online konfigurator her.

Men Husqvarna er ikke den eneste producent som tilbyder denne service.

KTM står også på spring for at levere din skræddersyede KTM RSX heldragt eller læder-combi efter eget design.

KTM går skridtet videre end Husqvarna når der kan tilvælges udførelse i det lettere og mere smidige kænguru skind, og farvepaletten er større end Husqvarnas.

Du finder KTM's online konfigurator her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start