Bliv skudsikker - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bliv skudsikker

Bulletproof er ny MC beklædning i Danmark
Michael Stanley Christensen
03/12-2009 kl. 15:30

Chopper folket er i vid udstrækning kendt for, at lægge større vægt på ”attitude” end på sikker køre beklædning. Nu er der kommet et produkt på markedet, som tager hensyn til både stil og sikkerhed.

Tøjmærket Bulletproof er en serie af bukser, langærmet shirt’s og hætte trøjer, som Magacin har testet under ture i Østrig og Florida.

Tøjet udmærker sig med en god pasform, det rigtige custom udtryk og med indbygget sikkerhed. Bukserne er med indlæg af Kevlar på de udsatte steder samt ekstra beskyttelses indlæg ved knæskaller, som kan udtages ved vask.

Shirt og hætte trøje er med Kevlar indlæg i ærmer og ved skuldre, som igen giver beskyttelse ved styrt. Tøjet sikrer ikke brugeren mod brudskader men giver en god sikkerhed ved mindre fatale styrt, hvor slidskader ofte forekommer.

Tøjet er behageligt at bære, selv ved højere temperaturer til trods for den ekstra polstring. Under tøjet er der god plads til en evt. rygbeskytter og brugeren er således godt beskyttet ved mindre styrt.

Nu kan chopperfolket altså klæde sig sikkert, og alligevel bevare det rigtige udtryk. Bulletproof kan absolut anbefales. Jeans koster 1100 kr. og hættetrøje koster fra 1000 kr.

Se eventuelt mere her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start