Yamaha MT09 - Sjov og skøn - Men konkurrencen i klassen er hård
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha MT09 – Sjov og skøn

Men konkurrencen i klassen er benhård
Tommy Rønn
04/04-2014 kl. 20:00

Hos MagaCin kører vi nu Yamaha MT 09 test. Den iltre Yamaha er intet mindre end en pokkers sjov legekammerat. Motoren sprød og veloplagt, siddestillingen aggressiv og klar, samt lyden fra den snerrende trebenede motor fantastisk. Vi har lige modtaget den, og vi elsker den.

Køb en Yamaha MT-09 her.

Klassen er dog oversvømmet med gode bud på konkurrenter. Tænk bare på vilde og fantastiske Husqvarna Nuda til 120.000 kr. Altså 5.000 billigere end Yamaha. Nuda tilbyder det samme som Yamaha, måske er den endda en smule mere rå, og den er også udstyret med ABS.

25.000 kr. billigere end Yamaha findes Suzuki GSR 750.En vaskeægte fighter til lavpris, som ikke helt tilbyder samme funfaktor som de to ovenstående, men den efterlader jo lidt på bankbogen. Desuden er den ikke helt optimal i motortrimning samt affjedring.

Allerede nu ved vi valget bliver svært hvis vi skal vælge. MT eller Nuda, ælle bælle. Det kommer måske helt af sig selv, da Husqvarna Nuda næsten er udsolgt, og så bliver dette valg jo meget lettere.

Vi vil nu bruge den næste i tid i skønt selskab med legesyde Yamaha MT 09. Og hvem ved ? Måske bliver vi bare så forelskede så vi ikke mere er i tvivl om hvilken vild fighter vi ville vælge.

Yamaha MT 09 er i hvert fald mere sjov end fornuft. Nøjagtig som vi elsker vores hobby på to hjul skal være.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha MT09 – Sjov og skøn

  1. Gad vide om man med en 14 liter tank og 900 ccm skal tanke hele tiden?

  2. Så bare vent til i for prøvet en MT 07.. – den er mindst lige så sjov og så koster den kr. 49.000,- mindre end MT 09!! 🙂

  3. Flere udenlandske prøvekørsler indikerer faktisk at MT 07 er et bedre køb

  4. Har kraftigt overvejet MT 09 (til mig selv) men Har siden lørdag rullede 350km på min nye MT 07ér (skal lige køres klar som skolecykel) og den er altså VILD, samtidig med at være let kørt..man skal virkelig lægge låg sig selv for ikke trække på baghjulet ved hvert lyskryds på rent gas…hvilket er en dårlig combo for jobbet som 100% MC-kørelærer. MT 09 må vente til en dag man ikke lever af sit kørekort:-)

  5. gnolud: Mt 07 er lille bror og DET vi den altid være En fin lille mc men den mangler desværre power i alperne og så har den ikke den fede 3 cyl lyd SMILER

  6. Hehe Mr jen jen, for mig vil en MT 07 altid være sjovere end en MT 09.. – bliver bekræftet i det hver gang jeg prøver dem.. Det lige meget, jeg kører bare.. – ses på søndag 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start