Uheldige MagaCin - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Uheldige MagaCin

Kalenderen er ikke god ved os
Tommy Rønn
05/11-2009 kl. 13:00

Vi er gået ind i tiden hvor test og prøvning at 2010 nyhederne fylder en del i vores kalender. Dette er vigtigt for os, da vi derved hurtigt kan formidle de første indtryk fra næste års nyheder til jer læsere.

I år spiller kalenderen os et puds. BMW inviterede til forpremiere i Portugal på den nye BMW 1000 RR den 23-25 november. Umiddelbart efter inviterede Schubert til premiere og fremvisning af produktionsfaciliteterne i Magdeburg den 23-24 november.

Nu senest har Kawasaki inviteret til Spanien, hvor den nye Z 1000 skal prøves. Gæt selv hvilken dato.. Ja også den 23-25 november.

Skovhugger er fra 7-27 november på offroadtur i Peru, så det rammer selvsamme dage i kalenderen.

Desværre har alle journalisterne nu deres kalender fuld, hvorfor vi var nødsaget til at melde afbud til den seneste invitation. Nemlig Kawasaki Z 1000. Pokkers ærgeligt da vi ser den maskine som vigtig på det danske marked, men vi har desværre endnu ikke kunnet klone os selv.

Heldigvis er Kawasaki forstående, og prøver p.t. at finde en løsning, så vi kan få prøvet Z 1000 hurtigst mulig, så også i kan blive opdateret omkring denne spændende nyhed.

Del med en ven

0 personer snakker om “Uheldige MagaCin

  1. Jeg skal da gerne tage den lange trælse tur til Spanien og teste den Z 1000 :=))

  2. Og jeg hjælper da gerne 'Junior' med at tage lidt billeder og være med til at teste, måske endda skrive en A4 om vores oplevelser 😉

  3. Som ejer af en Kawasaki Z'er må jeg vidst være bedst kvalificerede… eller… hehe.

    🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start