Billigtest i DR Rabatten - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billigtest i DR Rabatten

Så har DR offentliggjort testen, og vi kan tage bladet fra munden
Tommy Rønn
11/09-2009 kl. 09:46

MagaCin.dk var hyret til den tekniske vurdering af maskinerne. Vi vidste faktisk ikke hvilke maskiner der ville møde os på Jyllandsringen før ankomst. Kun at Yamaha YBR 125 skulle deltage.

På forhånd var vi blevet informeret om ideen. At konkludere hvor billigt man kan starte motorcykelkarrierren, indenfor fornuftige sikkerhedsrammer og på en maskine der gør denne hobby til en glæde. Ideen fandt vi spændende.

Importørene var ifølge DR alle informeret om deres maskiner skulle bruges i programmet Rabatten. Derfor var de nok bedre serviceret og gennemtjekkede inden ankomst, end normalt. Det må man ihvertfald formode.

Man må konkludere at teknisk giver de små rigtigt meget motorcykel for pengene, dog med undtagelse af Kinesiske Dorton. At Dorton var i så mekanisk ringe stand, trods importørens viden om DR TV test undrer.

Teknisk var MagaCin mest imponerede af Honda CBF 125 mens køreglæden imponerer mest på Yamaha YBR 125. Imellem disse er valget svært.

De kinesere kan altså ikke rigtigt finde fodfæstet. Næsten uanset hvilken kineser vi har prøvet har den skuffet. Dog med undtagelse af Dadyw Regal Raptor 250, som ikke er så ringe endda, men den bevæger sig også i japaner prisklasse.

Man kan se den udemærkede motorcykeltest fra DR her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Billigtest i DR Rabatten

  1. Ping pong regal raptor ikke så ringe endda? Jeg vil hellere hoppe på tungen end at ses på en kinøjser, eller få 17 spark i løgene 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start