Tæl ned til Sankt Hans aften med motorcykelrace
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tæl ned til Sankt Hans aften med motorcykelrace

En hel dag i roadracing´s navn. Lørdag den 23. juni køres moderne og klassisk Road Racing på FDM Jyllandsringen
FDM Motorsport
11/06-2018 kl. 13:15

Uanset om du er til moderne eller klassisk Road Racing, er det på FDM Jyllandsringen, du skal være lørdag den 23. juni. Den dag bliver der nemlig masser af race, når Aarhus Motor Klub i samarbejde med FDM Jyllandsringen afvikler tredje afdeling af årets Danmarksmesterskaber i Road Racing.

Racerlørdagen starter med de indledende manøvrer, når deltagerne kører træninger og tidtagninger, og så går det ellers i løbet af eftermiddagen løs med de mange forskellige løb, der skal køres.

De moderne motorcykler er repræsenteret med fire klasser. Der bliver en klasse hver for de specialbyggede racere i henholdsvis Moto 3- og Moto 4½-kategorierne, mens der er både en Rookie 600- og en Rookie 1000-klasse. Her er det en række af sportens nye kørere, man kan opleve på henholdsvis SuperSport- og SuperBike-maskinerne, som bliver de hurtigste ved stævnet.

De klassiske maskiner tager hele spektret med. Lige fra de gamle englændere fra efterkrigsårene og halvtredserne over de japanske racermaskiner, som revolutionerede sporten i tresserne og halvfjerdserne til den første generation af de effektfulde SuperSport- og SuperBike-maskiner, der kom på markedet i halvfemserne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start