På motorcykelrejse: Europa uden turplan - Optakt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Optakt

MC + fritid + pas + kreditkort + forsikring er hvad der behøves på en MC-rejse. Alt derover er luksus
Mathias B. Høj
06/12-2017 kl. 10:30

Sværhedsgraden ved at tage på motorcykelrejse er stærkt overvurderet. Og mange motorcyklister afholder sig fra motorcykelrejser ud fra en forventning om, at man skal have styr på rigtigt meget inden man tager hjemmefra. 

Hoteller, forsikringer, pas, nye dæk, lappegrej, vejskat-vignetter, fremmed valuta og vejhjælp. 

Og er det ikke også lidt farligt derude i udlandet fyldt med udlændinge, som jo alle er langfingrede motorcykeltyve? Man kan få også få diarré, og er det overhovedet muligt at navigere efter kort og GPS? Så hvis man man skal af sted, skal det i hvert fald være i en gruppe, ellers er det alt for usikkert! Og så skal turen i øvrigt også helst være planlagt med fast rute og en næsten minutiøs timeplan. 

Men man behøver slet ikke være en struktureret projektledertype med jobannonce-evner som forkromet overblik, evne til at holde mange bolde i luften og et struktureret mindset for at planlægge en rejse. Meget, meget mindre kan faktisk gøre det. MC +  fritid + pas + kreditkort + forsikring er i korte træk hvad der behøves. Og måske lidt rent tøj. 

For at bevise, at man kan have en yderst underholdende MC-tur med meget lidt planlægning, vil vi de næste dage publicere en rejsebeskrivelse, som undertegnede lavede for nogle år siden.

For at det skal passe med sæsonen og vintertristheden, er de gode oplevelser (sol og sving) nedtonet, mens fejl og mangler er opprioriteret. Alt sammen for at vise, at man behøver ikke den store motorcykel-projektleder-uddannelse for at komme afsted.

For man kan sagtens more sig uden tidsplaner og lister i punktform.

Læs om første rejsedag her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start