Nu på dansk: Nem indgang til rejse med Autozug
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nem indgang til Autozug

Nem oversigt over mulighederne for autotog
Mathias B. Høj
12/02-2019 kl. 11:44

Motorvejstrætte motorcyklister har været udfordret af, at Deutsche Bahn (DB) stoppede driften af Autozug, som gjorde, at Alperne aldrig var længere end en god nats søvn væk. Et kærkomment alternativ for de som ikke havde tiden, eller lysten, til at køre hele vejen selv.

Med DB's exit fra den omkostningstunge, og desværre indtjeningslette, del af markedet, er flere andre operatører sprunget op – hvilket har gjort bookingen mindre overskuelig. MagaCin har tidligere bragt en oversigt over autotogs-operatører samt en udregning af, om autotog i virkeligheden var så dyre, som rygterne vil vide.

Men nu har en tysk hjemmeside for autotog fået en dansk oversættelse, så det er nemmere at finde destinationer og finde den rette operatør at booke ved. Den kan du finde her.

Hvis du overvejer at benytte autotog til en rejse, kan det være en fordel at booke tidligt, da priserne har en tendens til at stige, jo tættere på rejsedagen man kommer.

Har man tiden til det, er selve turen sydpå en fornøjelse, hvis man holder sig til landevejene (motorvejene er alligevel fyldt med danske feriebilister i venstre vognbane). Tyskland har gode hovedveje, hvor der kan holdes en god marchhastighed. Og masser af gode spisesteder på vejen, som ikke koster alverden.

Så det er bare med at komme på langtur med motorcyklen, med eller uden tog. MagaCin har endda lavet en pakkeliste til dig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start