MC Rejser: Motorcykelrejse i USA er farlig fornøjelse
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykelrejse i USA er farlig fornøjelse

16 år bag tremmer kan blive resultatet efter fotografering
Tommy Rønn
23/01-2012 kl. 20:00

Motorcykelrejser i USA er højeste mode. Følges de strenge, og ofte uskrevne amerikanske regler ikke, kan ferieturen ende fatalt.

Denne motorcyklist på videoen har været det helt store samtaleemne i USA. Motorcyklisten ville filme hastigheden over 160 km/t på sin Fireblade. Da han stoppes af politiet, er det af en civilklædt betjent med pistol i hånden. Motorcyklisten er chokeret og spekulerer naturligvis ikke på kameraet, og filmer derfor hele episoden.

Den voldsomme episode lægger motorcyklisten på sin Youtube kanal, og straks er hele det amerikanske retssystem igang. Motorcyklisten stod til 16 års fængsel, da det ifølge betjenten er forbudt at filme politiet i USA. Også når det sker tilfældigt som her. Motorcyklisten blev dog pure frikendt i retssystemet, da staten Florida ikke anser det som ulovlig at filme politiet..

En tur i det amerikanske retssystem er barsk kost. Det mest chokerende er dog den civile betjent der trækker sin pistol og springer frem som trolden af æsken, uden at legitimere sig. En dansker på motorcyklen var død af skræk. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Motorcykelrejse i USA er farlig fornøjelse

  1. Retssagen er forlængst slut . Motorcyklisten blev frikendt , han var anklaget for forstyrrelse af privatlivets fred , men konklusionen var kort at en betjent på arbejde ikke kommer under den kategori.

  2. Artiklens hovedsigte rammer ved siden af skiven: Man inviterer ballade, når man racer med 100 miles i timen i USA, som tager hastighedsgrænser meget seriøst. Hvis man i Staterne holder sig under max.-grænserne, sker der intet. Har kørt tusinder af miles derovre og er kun blevet antastet af politiet én gang: af sheriffen i Pulaski County, Missouri, som ville høre, hvor vi kom fra; hvorfor vi kørte gennem hans county; og hvor vi var på vej hen. Og så var de endda sheriffen, som stoppede; vi holdt allerede stille. Det var en blanding af omsorg og nysgerrighed – det, som gør USA så great – så det foregik i en høflig, afslappet og behagelig stemning.
    Man diskuterer i øvrigt ikke med folk, som er bevæbnede med skydevåben. Period.

Skriv et svar

Giver børn en ny start