MagaCin rejse i solrige Spanien, mens Danmark rusker
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Medlemstilbud – Spar 500 kr.

MagaCin ugerejse i solrige Spanien, mens Danmark blæser og regner
Webmaster
01/04-2014 kl. 18:30

Vi tager mod sydens sol hvor motorcyklerne er klar, hotellet er booket og guiden tager os ud på nogle af Europas bedste veje. Bedre bliver det næppe.

Engageret MC kørsel i dagevis, lige præcis som brugere og læsere af MagaCin ønsker det skal foregå. Hvis du endnu ikke har set MagaCinTVs reportage om mulighederne kan du se den her.

MagaCin.dk brugerne får turen for 6.995 kr.

Inkluderet i prisen:

Transport fra Malaga lufthavn til hotellet og retur.

Hotel (lige ved strandpromenaden i Torre del Mar)

MC leje 5 dage (flere kan bestilles).

Guide på alle turene (dansk).

Forbehold for prisændringer på overnatninger frem til endelig reservation og booking. Sidste frist for tilmelding er 30 dage inden afgang.

Ikke inkluderet i prisen: Fly, benzin, frokost, aftensmad, bompenge, lommepenge etc.

På denne tur sætter vi fokus på svingkørsel og maksimum køreglæde. Mange sving, rigtig mange. Ferien kommer til at handle om kørsel, ikke meget andet. Kørsel på krogede småveje, kurvede biveje og hovedveje. Så lidt transport på lige vejstrækninger som muligt.

Naturligvis bliver der tid til god mad og hygge, historier osv. Men vær ikke i tvivl om hvad turen drejer sig om….sving!

Rejsedatoer

2014 4/11 – 11/10

2014 1/11 –  8/11

Booking foretages her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Medlemstilbud – Spar 500 kr.

  1. Honda NC700XA el. Suzuki GSR el. Yamaha FZ6N el. BMW GS650 Sertao. Your choice.

  2. Super-super tilbud. Gode veje, rigtig gode veje, godt vejr, dejlig natur, god mad og nogle særdeles gode mennesker. Kan kun anbefales og så til en pris hvor alle kan være med.

  3. Er lige kommet hjem efter en forlænget weekend i Spanien. Kan hilse og sige – at hvis Frank siger der er mange sving – så er der MANGE sving – heldigvis er der osse masser af god asfalt. Ingen tvivl om, at den værste rust er godt og grundigt banket af. Kan helt bestemt anbefales.

  4. Jeg har haft den udsøgte fornøjelse af at køre en del MC i sydspanien denne forgange vinter. Super oplevelse. Og så kender Frank jo bare de bedste af de beste MC ruter i området. Til den pris – book, se at komme af sted. Det er guld værd, dels som køreteknisk øvelse og dels som en på opleveren!
    NB. Fik iøvrigt fuld valuta for de spenderede FDM/MCTC kurser, hjemmefra forinden, på de 100% snoede spanske veje fik man absolut øvet sit flow mv..
    Ps. Wooohhoooo… Glæder mig helt til at køre de veje igen – og meget gerne på en MT-07, det bliver brilliant … ikke et ondt ord om Sertaõ – men for os med kortere ben 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start