MagaCin Medlemsrejse 2016 sigter højere og bredere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Medlemsrejse – Ny ledig plads

Grundet et afbud tilbydes en enkelt plads på den populære tur
Webmaster
04/11-2015 kl. 00:00

Medlemsrejsen 2016 sigter højere og bedre – Fantastisk motorcykelkørsel i alperne mellem 3 lande

Book rejsen direkte via dette link (Email)

Så er alt omkring MagaCin medlemsrejse 2016 100% på plads og booking til turen kan nu foretages. Vel mødt.

Områderne valgt, hotellerne fundet, ruterne er på plads og vejret er bestilt.

Som altid starter rejsen sidste lørdag i juni, hvilket betyder lørdag d. 25. juni. Tidligere har dette betydet at rejseugen var uge 27. Sådan er det ikke i 2016, hvor rejsen falder i uge 26. Dette skyldes kludder i kalenderen, hvor året 2015 har 53 uger, hvorfor ugenumrene er skubbet i 2016.

Som alle tidligere ture, er rejsen a 7 dages varighed. Starter lørdag, og slutter fredag, ved München. Det betyder 6 hotelovernatninger. 3 overnatninger på et hotel, hvorefter hele gruppen flytter til nyt område, hvor der overnattes 3 gange på næste hotel.

Områderne der skal besøges i 2016 er grænseområdet mellem Salzburgerland i Østrig og Tyskland, hvor nogle af de højeste tyske alper findes, og hvor nogle af de mest spændende østrigske og tyske alpeveje er placeret. Derefter skal grænselandet mellem Kärnten/Tirol i Østrig og Italien besøges, hvor meget stejle og udfordrende pas skal forceres, samt nogle af klodens smukkeste og mest fantastiske veje skal gennemkøres.

Alle dagsture er mellem 200 og 300 km. Kun småveje og landeveje køres. Motor og motortrafikveje er forbudt område på MagaCin medlemsrejser. Deltagerne er delt op i to hold. Et hold der kører middel tempo, og et hold der kører frisk. Begge hold er naturligvis trukket af en guide med A+ køreevner og kendskab til veje og rute.

Da turene kun køres ad små veje, kræves ingen motorvejsafgifter, og alle motorcykler kan benyttes til rejsen uanset motorstørrelse.

Hotelkvaliteten trækkes i 2016 mod sol, hygge og sommer i de varme dale. Begge hoteller er udstyret med swimmingpool. Det ene hotel er endda udstyret med naturpool, hvor bassinet er udhugget i klipperne. Begge hoteller har bar og cafeområde placeret tæt til den udendørs pool, hvilket giver dejlige muligheder for fælles hygge og dagsafslutning i solen efter endte køreture. Det ene hotel er dog placeret på to matrikler, men alle svømmer, spiser og hygger på på samme matrikel.

Til 2016 er der bestilt 4 enkeltværelser og 8 dobbeltværelser. Det betyder at plads på rejsen er yderst begrænset og som altid udbydes turen efter “først til mølle princippet”.

Prisen for MagaCin sommer medlemsrejse 2016 er 4295 kr. (Tillæg for enkeltværelse 1.600 kr.) hvilket inkluderer:

1* Velkomstdrink

6* Stor morgenmadsbuffet

6* 3+1 retters aftenmenu

6* Overnatning i dobbeltværelse m. bad og toilet

2* Guider på hele turen

Fri adgang til pool og hotelfaciliteter

Vi tør godt garantere at 2016 bliver en fantastisk motorcykeltur for aktive og friske motorcyklister. Som altid fristes man næsten til at sige. Der er sandsynligvis en grund til MagaCin sommer medlemsrejsen typisk melder udsolgt efter få dage.

Er en rejsen noget for dig, så kan du booke din tur her: Book rejsen direkte via dette link (Email)

Del med en ven

0 personer snakker om “Medlemsrejse – Ny ledig plads

  1. det har jeg også – men har ikke fået en bekræftelse :-/ den kommer nok 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start