MagaCin Medlemsrejse 2019
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Medlemsrejse 2019

Så er medlemsrejsen for 2019 klar til tilmelding
Webmaster
17/12-2018 kl. 11:40

Bjergkørsel, løgnehistorier, gavmild gasgivning og lækker mad – what's not to like? Medlemsrejse-koordinatorne melder klar til tilmelding for Medlemsrejsen 2019.

Konceptet med to hoteller bibeholdes igen i år. Turen 2019 bliver afviklet med 3 dage centralt i Dolomitterne, efterfulgt af 3 dage længere vestpå – tæt på grænsen til Schweiz.

Første hotel er et rigtig Bikerhotel lige ved de fedeste bjergpas (ca. 500 meter til første hårnål). Andet hotel er tæt på Schweiz, hvor vi skal køre på både store flotte pas og nogle Italienske ”gedestier”. 

Igen i 2019 er mødestedet på pladsen foran det nedlagte hotel Gasthof Zur Post syd for München, hvor parkeringspladsen benyttes som møde- og afslutningssted for gæsterne.

Hvornår er det?

Terminen hedder igen lørdag-fredag. Det betyder afgang fra Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn, lørdag d. 29 juni kl. 10.00 – og hjemkomst til Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn fredag d. 5. juli kl. ca. 16.00.

Transporten til og fra Wolfratshauser Straße 43, 82067 Schäftlarn vælger du selv. Nogen kører på MC, andre medbringer MC i bil til startpunktet.

Første hotel i 2019 har mulighed for wellness og er bl.a. udstyret med boblebad med udsigt til bjergene, samt selvfølgelig en dejlig biergarten.

Andet hotel ligger direkte i midten af en dal med udsigt til bjergene på begge sider. Her er baren et sted som også får besøg af de lokale og det ligger tæt på bymidten. Hotellet er har solterrasse, men ingen wellness udover baren, den fantastiske natur og det gode selskab som vi selv sørger for.

Gode dagsture

Dagsturene der lægges op til, er på 250-300 km, hvilket nok er lidt længere end tidligere, så god bjergerfaring er påkrævet. Vi starter kl. 9 de fleste dage og “fyraften” er ved 17-tiden, da der også skal være tid til det sociale og løgnehistorierne. 

I 2019 skal der køres på bl.a. Passo Giau (I), Passo Rolle (I), Flüela Pass (CH), og Julierpass (CH) og naturligvis en masse små krøllede veje ind i mellem samt de toldfrie Livigno.

Fakta om turen

Igen opereres der med to hold. Et hold for dem der ønsker moderat tempo, samt et hold for dem der er til frisk tempo. Hvem der er til hvad, bestemmer deltagerne selv indbyrdes. Guiderne elsker snoede veje.

Prisen er i 2019 4695 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 1400 kr. (Kun 4 enkeltværelser haves, så først til mølle-princippet gælder).

Prisen inkluderer

– 1* Velkomstdrink (Måske flere, hvis gæsterne er søde).

– 6* Stor morgenmadsbuffet.

– 6* 3-retters aftenmenu.

– 6* Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse m. bad og toilet.

– Fri adgang til boble-pool på første hotel og andre hotelfaciliteter.

Prisen inkluderer ikke:

Brændstof, drikkevarer, frokost, vejtold, transport fra Danmark til mødepunkt etc.

Maksimalt 22 deltagende motorcykler, så skal din plads sikres, bør booking foretages snarest.

Husk! Rejsen er forbeholdt MagaCin og 123mc Premium Brugere. Kun de kan booke denne rejse.

Book rejsen direkte via dette link (Email)

Vel mødt!

Del med en ven

0 personer snakker om “Medlemsrejse 2019

  1. hejsa, jeg kan ikke få mail linket hvor man skal tilmelde sig til at virke 🙂

  2. renkemki22: opdatering på Facebook i forgårs var at det er der – så skynd jer og book :).
    Kontakt evt. MagaCin for yderligere spørgsmål

Skriv et svar

Giver børn en ny start