MagaCin rejse 2014 - Alperne - Østrig - Italien
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin rejse igen i uge 27 – 2014

Ændring af konceptet skal gøre rejsen endnu bedre
Webmaster
06/02-2014 kl. 19:00

Dags dato er det blevet besluttet at der igen i 2014 vil blive afviklet MagaCin medlemsrejse i 2014. Der kommer dog ændringer til i forhold til tidligere år, for at gøre rejsen endnu bedre.

Konceptet med to hoteller bibeholdes. Turen bliver dog i 2014 afviklet baglæns, sammenlignet med tidligere. I 2014 startes med 3 dages ophold på hotel i Østrig, og afsluttes med 3 dage på hotel i Italien. Igen bliver mødested et hotel syd for München. Terminen hedder igen lørdag-fredag. Det betyder lørdag d. 28. juni – fredag d. 4. juli.

Hotellerne er meget anderledes end tidligere. Hvor tidligere års hoteller lå i højden, er dette års hoteller i dalene. Det betyder sol og varme ved dagens afslutning, når der skal indtages fyraftensøl og fortælles fantasihistorier.

Faciliteterne er også helt anderledes på dette års hoteller sammenlignet med tidligere. Seneste års hoteller var med wellness, en facilitet ingen benyttede. Dette års hoteller er uden wellness, men er udstyret med swimmingpool og fantastisk badesø. Så kan dagene afsluttes med en kold øl og en dukkert i poolen i Østrig og en svømmetur i søen i Italien. Husk badebukser.

Dagsturene vil i 2014 blive kortere, så fyraften kan holdes omkring kl. 16.00. Så kan de der ønsker lidt mere kørsel selv begive sig ud på de skønne veje, mens andre soler, bader og fortæller skønne løgnhistorier.

Alle turene vil i 2014 være planlagt hjemmefra. I 2014 vil dette ikke kunne ændres på destinationen. Ruterne er fast, da guiderne skal have tid til at planløgge gode ture. De der ønsker at gennemkøre andre veje, kan bruge fritiden om eftermiddagen til selv at udforske de sjove krøllede asfalt.

Igen i 2014 er det MC-Travel der er teknisk arrangør. Det betyder sikkerhed via Rejsegarantifonden.

Om kort tid vil tilmelding blive åbnet her på siden. I 2014 vil antal pladser være begrænset til maksimalt 18. Og prisen, ja den bliver igen 3995 incl. halvpension.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin rejse igen i uge 27 – 2014

 1. Jeg er SÅ klar. Forslag til pas der skal opleves. Flüelapass til Davos. Mvmch Bjarne

 2. Skal helt sikker med i år igen, kunne dog godt håbe på at der bliver lidt mere kørsel Hr. Rønn er jo ikke til at få op før 10 og så er dagen jo kort. 8-18 havde passet bedre med små kaffestop på hyggelige steder. Det er jo MC ferie ikk?

 3. Spritten skal jo også lige fordampe inden det er sikkert at køre – alternativet er en morgen opvarmningstur mellem kl. 8 og 10….

 4. @Carsten45
  Det er jo heldigvis en smagssag.

  Jeg tager både selv på mc-ferie og på Magacin rejsen. Det har været superture de sidste par gange og bliver det sikkert igen i år.

 5. lyder godt, det var i hvert fald en kanon tur sidste år – sigter helt sikkert efter at skulle med igen i år

 6. Jeg skal da også med igen!
  Hvornår er om kort tid ??? Ser jo ikke denne side hver dag, men vil da nødigt komme for sent med tilmelding.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start