En kæmpe MagaCin og 123mc oplevelse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En kæmpe MagaCin og 123mc oplevelse

Tag på tur med os og få et drøn på opleveren
Webmaster
14/08-2011 kl. 22:30

MagaCin og 123mc har netop fået en aftale på plads med et rejseselskab for motorcykler. Dette bliver naturligvis udnyttet maksimalt.

Hvad tænker du når du hører følgende? En uge på verdens bedste alpeveje. Op, ned og rundt på de absolut bedst egnede motorcykel-veje. Hele ugen i luksus med wellness, gourmet oplevelser og fantastisk indkvartering. Overnatning på KTM testcenter hvor du tager en tur på den ønskede maskine eller flere maskiner. Lokalkendte guider der kører eksakt så hurtigt eller langsomt du måtte ønske det. Hotellerne vi skal bo på er fyldt med glade motorcyklister.

Tænker du ikke drømme MC-ferie? For det gør vi.

Hotellerne ved allerede der kommer en stor flok danskere og indtager alperne næste sommer, og de glæder sig. Der skal mere til at skræmme dem.

Når noget sådan skal arrangeres, kræver det tid. Bare det at booke tid til KTM testcenter, og få de rigtige motorcykel-hoteller, er noget af et puslespil. Derfor melder vi allerede nu ud om denne 2012 MagaCin og 123mc tour.

Rejseselskabet der skal arrangere det praktiske er mc-travel.dk. De er medlem af rejsegarantifonden, så mere økonomisk sikkert kan det ikke gøres.

Tidspunktet for denne tur er endnu ikke helt fast. Vi ved dog allerede at det bliver ultimo juni, primo juli, eller der imellem.

Del med en ven

0 personer snakker om “En kæmpe MagaCin og 123mc oplevelse

  1. nogen ide om hvilket prisleje det kommer til at ligge i, bare så man kan nå a få sparet op 😉
    og hvilken maskine kører man på i alperne ?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start