Honda laver Adv-tur: Africa Twin-tur tager alle omvejene
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Africa Twin-tur tager alle omvejene

Honda arrangerer tur til ødemarken i Sydafrika
Mathias B. Høj
19/12-2018 kl. 10:12

Inkarnerede Honda Africa Twin-fans får nu mulighed for at køre i uvejsomt terræn med ligesindede. For Honda har åbnet op for hvad de kalder “Adventure Roads 2019”, som er en længere køretur fra Durban til Cape Town i Sydafrika. Turen arrangeres af Honda og afvikles fra d. 1. til 14. marts 2019. Og nej, det er naturligvis ikke den nemmeste og bedst asfalterede vej der vælges. Forvent grus, sand og klipper som underlag – nåh ja, og asfalt.

Turen afvikles, meget logisk, på Africa Twin-maskiner, som Honda stiller til rådighed. Så lad være med at troppe op på din GS'er. Blandt køreguidesene er HRC Rally-kørerne Joan Barreda og Ignacio Cornejo, så du kan lære at håndtere terræn bedre.

Prisen ligger på 7.400€ – lidt over 55.000 kr, så det er absolut til den dyre side. Til gengæld skal man ikke gøre meget mere end at møde op med hjelm og køreudstyr.

Det gode ved sådan en tur? Når alle har samme slags maskine, er der kun rytteren at rose eller skose i forhold til (manglende) køreevner. Det skal nok give nogle sjove historier ved lejrbålet om aftenen.

Du kan finde mere information på Adventure Roads hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start