Suzuki imponerer i stor stil med begge GSX 125
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki imponerer i stor stil

Helt ekstrem meget motorcykel for pengene
Tommy Rønn
24/05-2018 kl. 10:00

To af de motorcykler der har imponeret mest ved Årets Motorcykel 2018 kommer fra Suzuki, og befinder sig begge i A1 klassen. Dette er hhv. Suzuki GSX-S 125 og Suzuki GSX-R 125.

Begge disse fine maskiner leverer nærmest uhyggelig meget motorcykel for pengene. Fantastiske ABS bremsere, omdrejningsvillig og stærk motor, lækkert LCD informationsdisplay og GSX-R 125 har endda keyless betjening som normalt kun ses på langt dyrere motorcykler i luksusklassen. Det er nærmest en gåde hvordan Suzuki har formået at proppe så mange moderne detaljer i motorcykler til så lav en pris.

Sølle 36.500 kr. koster den nøgne udgave. Den som hedder GSX-S. Den påklædte udgave, GSX-R, koster 4.500 kr. mere. Altså 41.000 kr., hvorfor vi til enhver tid vil vælge GSX-S. En kåbe har kun visuel betydning på en 15 hk motorcykel i 125 ccm klassen. Og udover kåben er eneste forskel på de to, at GSX-S ikke er udstyret med nøglefri betjening.

Ikke nok med disse to fra Suzuki er billigste i klassen. Målt på rene præstationer er de også vindere. Suzuki udnytter nemlig A1 grænsen fuldt ud, og har proppet alle lovlige 15 hk i maskinrummet, samtidig med disse Suzuki´er er lettest i klassen. Denne kombination giver toppræstationer.

Cadeau til Suzuki for en så lav prissætning på disse A1 nyheder. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start