2014 Streetfightere i mellemsegmentet i dueltest.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bedste mellem-fighter i 2014

Tysken har sammenlignet de nyeste mellemklasse streetfightere
Webmaster
14/02-2014 kl. 12:45

Tysken har sat tidens mest hotte mellemklasse-fightere i stævne. De ender med samme konklussion som MagaCin, da vi tidligere prøvede Yamaha MT 09. Triumph Street Triple 675 er stadig kongen i mellemsegmentet.

Herunder kan tyskens korte konklusion på de forskellige maskiner læses, og vi er i denne test, samt deres konklusioner, helt enige med germanerne. 


1 : Triumph Street Triple 

Englænderen fik sejren. Den er i top i enhver disciplin, den tre-cylindrede fascinerede fra første dag, og dens lave forbrug er eksemplarisk.

2 : BMW F 800 R 

Roadster række twin fra München der altid er tilstrækkelig til vejen. Med en masse drejningsmoment og et stabilt afbalanceret chassis, der giver skud ud af hjørnerne.

3 : Yamaha MT-09 

Vanvittig motor. Motorprisen går straks til denne tre-cylindrede motor fra Japan. Fantastisk motorcykel til billig pris. Affjedringen burde være fastere.

4. : Kawasaki Z 800 

Z 800 er den tungeste maskine i testfeltet. Men den føles sjældent tung under kørsel. Den gode affjedring og den magtfulde og fløjlsagtig fire-cylindrede motor betyder køresjov.

5. : Yamaha FZ8 

De fire-cylindrede Yamaha skal sammenlignes med den yngre Kawasaki Z 800. Maskinrummet i FZ8 mangler lidt moment. Ærgerligt, fordi chassiset er godkendt.

6 : Ducati 796 Monster 

Den luftkølede traditionsrige opbygning er langt bag konkurrenterne på point. De andre benytter ikke blot en gammel træt V2 motor. Men skidt, for ingen er smukkere end den repræsentant fra Bologna.

Den samlede test, på tysk, kan læses her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start