ZERO ekspanderer nu til Danmarks andenstørste by
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ZERO Motorcycles får ny forhandler i Aarhus

ZERO Motorcycles ekspanderer nu til Danmarks andenstørste by
ZERO Motorcycles
14/04-2015 kl. 16:00

De elektriske motorcykler vinder for alvor indpas på det danske MC-marked, og det amerikanske mærke ZERO Motorcycles ekspanderer nu til Danmarks andenstørste by med forhandling i Lystrup ved Aarhus fra april måned.

Det er blot få måneder siden, at ZERO Motorcycles, de bedst sælgende el-motorcykler på markedet, kom til Danmark med Jens Winther i Roskilde som dansk importør. Jens Winther har set stort potentiale i LARSEN MOTORCYKLER, som med sin centrale beliggenhed bliver Jyllands første ZERO-forhandler.

Larsen Motorcykler ledes af Tina Larsen. Tina og personalet ser frem til at præsentere cyklerne ved firmaets åbent hus-arrangement den 18. april, hvor der også vil være mulighed for prøvekørsel af de californiske cykler, der har en rækkevidde på op til mere end 200 km. og en acceleration fra 0-100 på under fire sekunder. Med introduktionen af ZERO kan Aarhusianerne se frem til mindre forurening og lydløse, stilrene motorcykler i gaderne.

El-motorcyklerne bliver fremstillet i Santa Cruz i Californien og vandt ved Årets Motorcykel 2014 æresprisen for en sjov og vellykket el-motorcykel.

Importør af ZERO i Danmark Jens Winther glæder sig meget over aftalen med Larsen Motorcykler og det fremtidige samarbejde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start