Yamahas YZF-R1M-system for onlineansøgninger er nu live!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

YZF-R1M-onlinekunderegistrering

Yamahas YZF-R1M-system for onlineansøgninger er nu live!
Yamaha Danmark
28/11-2017 kl. 11:46

Yamahas YZF-R1-system for onlineansøgninger går live kl. 11.00 mandag d. 27. november 2017, og Yamaha modtager nu reservationer til 2018-udgaven af denne eksklusive “limited edition” motorcykel til banekørsel og racerløb. 

YZF-R1M med højt specifikationniveau er inspireret af de MotoGP-vindende YZR-M1-maskiner, der i øjeblikket køres af Valentino Rossi og Maverick Viñales. Den giver private kørere og racerløbsteams mulighed for at opleve den nyeste fabriksmotorcykelteknologi. 

2018-modellen af YZF-R1M er udstyret med den nyeste Smart EC 2 ERS, der er det mest sofistikerede system, der nogensinde er udviklet af Öhlins til en produktionsmotorcykel. Dette nye system har øget intelligens, der giver en endnu mere præcis affjedringsdynamik ved kørsel på bane, især med de nye funktioner, der støtter ved bremsning, acceleration og sving. 2018-modellen af YZF-R1M er også udstyret med et endnu mere sofistikeret Quickshift-system, som er konstrueret til at sikre pålidelige og hurtige gearskift uden aktivering af koblingen. Allerede 2017-modellen af YZF-R1M var udstyret med QSS for opnå problemfri opgearing med fuld gas, og 2018-modellen har et yderligere forbedret QSS, der også har et nedgearingssystem.

De seneste udgaver af YZF-R1M var udsolgt inden for kort tid, og til 2018 anbefaler vi alle interesserede kørere og teams at foretage deres reservation på: https://r1m.yamaha-motor.eu/ 

Yamaha Racing Experience 2018 (YRE) for YZF-R1M-ejere

Alle kunder, som køber 2018-modellen af YZF-R1M, inviteres også til at deltage i den eksklusive Yamaha Racing Experience, der afholdes i sommeren 2018. Denne unikke oplevelse berører alle de vigtigste aspekter, hvad angår forberedelse og konfiguration af motorcykler. Den omfatter både teoretisk og praktisk undervisning fra nuværende og tidligere racerløbsstjerner.

Du kan få flere oplysninger på : https://yre.yamaha-motor.dk 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start