Yamaha YBR 125i: Økonomisk, pålidelig og letkørt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha YBR125I

Verdens billigste Japaner MC ned kr. 3.000,-
Yamaha
31/08-2011 kl. 09:30

Økonomisk, pålidelig og ekstremt letkørt er synonym med Yamaha´s mindste gademotorcykel; YBR125I.

Verdens billigste japaner MC er nu blevet endnu billigere, og kan i disse dage købes hos landes i alt 14Yamaha motorcykelforhandlere til kr. 16.994 – nedsat kr. 3.000!

For dette beskedne beløb for du bl.a. et avanceret indsprøjtningssystem, der er med til at gøre at motorcyklen kører over 35 km på en liter benzin. Alene dette er med til at gøre Yamaha YBR125I til den perfekte maskine, hvis man skal have dækket et kortere eller længere transportbehov og samtidig spare penge…

Der er her tale om et parti 2010 modeller, hvilket betyder at når disse er sluppet op, er prisen igen 20.000 danske kroner.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha YBR125I

  1. Det er da på nær en enkelt krone, det samme som en Suzuki FL125 koster. Og det er endda listeprisen.

  2. Det var dog en besynderlig kommentar. Nogen vil vist høre sig selv hele tiden ;-(

  3. K.Pedersen: Det var nu en hentydning til, at YBR ikke er den billigste japaner, da Suzuki FL125 er 3.000,- billigere

  4. uanset om man tager yamaha eller suzuki kan man ikke komme udenom prisen. Det er dælme billigt:-)

  5. Øhh Suzuki FL125 koster 16995. I min verden er de 1 kr. dyrere. Men jeg bruger nok ikke samme lommeregner som Knorfis!

  6. Hans Hedehus: Ja jeg skriver jo netop også, at på nær en enkelt krone er det samme pris. Og ja, lige pt, med nedsættelsen, er YBR den billigste japaner, men i artiklen står der: "Verdens billigste japaner MC er nu blevet endnu billigere". Men da YBR før nedsættelsen ikke er den billigste japaner, er det ikke korrekt at skrive den billigste japaner er blevet billigere.

    Scooter SK: Og FL125 kræver MC kort for at køre den lovligt, og er indregistreret som en MC. Motorcykler kan have mange udformninger. Nogle er af enduro-typen, andre er streetfightere osv osv. Og blandt disse betegnelser af forskellige typer MC'er er også scooter.

  7. YBR da er meget mere mc end den FL budknallert, YBR har fx. en manuel kobling og klassisk MC opbygning. Du flueknepper bare Knorfis.. 😛

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start