Yamaha Tracer 700 2016 - Den nye Sport Tourer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha Tracer 700 2016

Den nye Sport Tourer
Yamaha Danmark
20/04-2016 kl. 17:45

Introprisen på Tracer 700 er kr. 109.990,- 

Den nye Sport Tourer

Gennem en stor del af Europa oplever motorcykelkørsel en ny opblomstring. Stadigt flere mennesker sætter igen pris på motorcykler som en prisbillig, tilgængelig og spændende måde at opdage en anden verden og leve et andet liv på. Og et stigende antal kørere ønsker at udvide deres horisont ved at vælge en Sport Tourer som deres næste motorcykel.

Yamaha har i den seneste tid lanceret mange spændende og innovative motorcykler på markedet og vil fortsat drive udviklingen videre med det omfattende nye modeludviklingsprogram. I løbet af sommeren 2016 lancerer vi en sporty og alsidig ny model, som vil markere et betydeligt skridt hen imod Sport touringsegmentet.

Den spændende og vanedannende nye Yamaha Tracer 700 er blevet udviklet ud fra den yderst vellykkede MT-07-platform og er klar til at tiltrække en ny generation af kørere ved at styrke og genopfriske den aktuelle Sport Tourer-serie. Tracer 700 tilbyder en imponerende specifikation kombineret med en overkommelig pris – samt en dristig og individuel stil – og har potentialet til at ændre Sport Tourer-klassens image.

Tracer 700 er tænkt til at blive den definitive mellemvægts Sport Tourer og er en naturlig opgraderingsmodel, som er klar til at udvide segmentet og underbygge Tracer 900's kæmpe succes. Lanceringen af denne sporty nye model giver også Yamaha mulighed for at rationalisere og udvide virksomhedens Sport Tourer-segment, som vil omfatte den nye Tracer 700 og Tracer 900, samt de nyligt ændrede FJR1300-flagskibsmodeller.

Tracer 700 indleder med sin sportsorienterede arv – kombineret med stærke langtursegenskaber og et dynamisk flot udseende – en spændende ny æra i mellemvægts Sport Tourer-kategorien.

Omskriv din historie

Skab nye minder

Uanset om man en søndag morgen kører alene til en café eller tilbringer to uger med at køre kontinentet rundt med en passager og bagage: Tracer 700 har potentialet til at introducere sin kører for en ny verden og skaber nye minder, som du vil nyde resten af livet.

Med det flotte udseende, den attraktive specifikation og den høje ydeevne i forskellige situationer er Tracer 700 en spændende og alsidig mellemvægter, som henvender sig til mange forskellige kørere, som vil have det meste ud af enhver dag. Det næste kapitel i vores livshistorie er endnu ikke skrevet. Og Tracer 700 er klar til at starte det.

Kørsel med følelse

Spænding til momentet

En af nøglekomponenterne, som adskiller Tracer 700 fra andre modeller i Sport tourermellemklassekategorien, er dens evne til at levere en sporty og intuitiv køreoplevelse, der sætter gang i alle dine sanser. Vi kører alle, fordi vi vælger at gøre det, ikke fordi vi er nødt til det. Og derfor er vores “Kando”-filosofi* at skabe en serie af motorcykler, som kan inspirere dig, glæde dig og få dig til at smile på hver eneste tur.

Den nye Tracer 700 er i enhver henseende indbegrebet af denne filosofi og er udstyret med den 4-ventilede, dobbeltcylindrede 689 cc motor, som vandt adskillige priser i sit debutår med MT-07. Dennemomentstærke motor med “crossplane-filosofi” spiller en afgørende rolle i at genetablere Yamaha som Europas førende mærke, og det nye 689 cc-design har fået meget ros for at være et af de mest behagelige og effektive kraftcentre i kategorien.

En af nøgleegenskaberne ved denne reaktionsstærke dobbeltcylindrede motor er dens 270-graders krumtap, som leverer et ujævnt tændingsinterval. Denne egenskab bidrager til en stærk følelse af acceleration – samt en fremragende trækkraft. Det dybe og stærke, lineære drejningsmoment gør den nye Tracer 700 i stand til at give en spændende og effektiv køreoplevelse, som konventionelle dobbeltcylindrede motorer simpelthen ikke kan matche. Det betyder, at denne nye Sport Tourer kan give en fornøjelig oplevelse, der sætter gang i dine sanser på enhver tur.

Ud over at give en unik og responsiv motorkarakter, som gør Tracer 700 til en sand Sport Tourer, giver 689 cc dobbeltcylinderdesignet også klassens førende effekt og moment. Med 55,0 kW (74,8 hk) ved 9.000 o/min., sammen med 68,0 Nm (6,9 kg-m) ved 6.500 o/min., tilbyder den nye Tracer 700 høj sportsydeevne for sjov manøvrering i sving på snoede landeveje. Og når det er tid til at pakke sammen og tage afsted, er denne alsidige motorcykel konstrueret til at klare lange ture som en leg.

Sport. Tourer.

Spænding i hvert sving

Spænding er inkorporeret i Tracer 700's DNA, da dens kompakte og lette design har et rørformet stålstel, som er udviklet på baggrund af den meget roste MT-07-platform. Det minimalistiske design fik med det samme et godt ry for adræt håndtering og en responsiv karakter, og Tracer 700's nyudviklede design omfatter en række eksklusive forbedringer, som er udformet til at styrke dens alsidighed og komfort,

samtidig med at den stærke sportsarv bevares.

For at opnå mere stabile køreegenskaber ved højere kørehastigheder – især ved kørsel med to personer og bagage – er Tracer 700 udstyret med en 50 mm længere svingarm for at give en akselafstand på 1450 mm. For at passe til langtursrollen har affjedringen foran og bagtil med 130 mm vandring ændrede indstillinger for jævne og responsive egenskaber under mange forskellige forhold. Dobbelte 282 mm forskiver med bremsekalibre med 4 stempler og en 245 mm bagskive giver en kraftig og responsiv bremseevne – med ABS som standardudstyr.

Disse forbedringer – kombineret med klassens førende køreklare vægt på 196 kg – sikrer, at Tracer 700 er klar til at give dig en god oplevelse i alle sving, mens den stadig kan forvandles til en seriøs langtursmotorcykel ved at tilføje et udvalg af originalt Yamaha-tilbehør.

Gå hele vejen

Mærk forskellen

Med den momentstærke motor og det adrætte stel er Tracer 700 en utrolig alsidig motorcykel, som er klar til at udmærke sig i alle situationer. Ud over det eksklusive design- og affjedringsforbedringer er denne sporty nye mellemvægter også udstyret med en række komponenter, som understreger dens ægte langturspotentiale.

Den brændstofeffektive 689 cc dobbeltcylindrede motor forsynes af en brændstoftank med en stor kapacitet på 17 liter, som giver Tracer 700 lang rækkevidde mellem optankninger. Det gør denne mellemvægts Sport Tourer til en seriøs langtursmotorcykel.

For at hjælpe med at afbøje vind fra kørerens overkrop er Tracer 700 udstyret med en manuelt justerbar vindskærm samt håndbeskyttere med integrerede blinklys. Forlygter i Dual Tracer 900-stil understreger modellens moderne og aggressive look – og for øget kører- og passagerkomfort er der et nyt forskudt dobbeltsæde i ét stykke og et passagerholdegreb. 

Med den unikke kombination af køreglæde og alsidighed i dagligdagen samt det imponerende langdistancepotentiale er Tracer 700 klar til at åbne Sport Touring-verdenen for en ny gruppe kørere med andre baggrunde. 

Gå et skridt videre

Gør den til din egen

Enhver ejer kan godt lide at tilpasse sin motorcykel til sin livsstil og sine individuelle behov, og vi har udviklet et udvalg af forskelligt nøgletilbehør til Tracer 700, inklusive 20 liters bløde sidetasker, samt en 39 liters topboks og endda en højere vindskærm for ekstra beskyttelse. Det fulde udvalg af Yamahas originale dele og tilbehør vil blive offentliggjort, når lanceringen af Tracer 700 nærmer sig.

Farver

RMB (Radical Red)

MDNM6 (Tech Black)

DPBM13 (Yamaha Blue)

Tilgængelighed

Juli 2016

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha Tracer 700 2016

  1. "Køre kontinentet rundt med passager og bagage" Det tvivler jeg lidt på, for det kan storebror Tracer 09 ikke uden at overstige totalvægten – har jeg fået oplyst.

  2. Så mangler de bare at lave en cruiser til at konkurrere mod Vulcan 650, så har de været hele turen rundt med den motor.

  3. Kawasaki Versus 650 ville jeg hellere købe. Samme stil, motor men meget billigere

  4. Dgd: Versys har en listepris på 115.000kr, så Tracer 700 er den billigste af de 2.

  5. Jeg ved godt at det er afgifter der gør det, men når jeg sammenligner med med en MT-07 kan jeg ikke lade være med at tænke: "En plastkåbe til 30.000. Det må I kunne gøre bedre, Yamaha!"

  6. Jeg kan heller ikke forstå prisforskellen på 30.000 kr. for 50 mm længere svingarm, forstærket bagsvinger og en pæn forlygte. Kunne meget vel have blevet min den næste kværn, men ikke til den pris.

  7. Ikke til den pris? Den er stadig billigere end Versys 650. For hver krone Yamaha smider på den, stiger den 3 kr i Danmark.

  8. I følge McX bannerreklamen på dette site, så er prisen på Tracer 07 knap 150.000. En smutter :0)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start