Yamaha på Bakken 2013: Mere end 10.000 motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha På Bakken 2013 – En succeshistorie

Mere end 10.000 motorcyklister til ”Yamaha på Bakken 2013”
Yamaha Danmark
03/05-2013 kl. 17:30

Mere end 10.000 motorcyklister og andre MC- og motorglade danskere satte lørdag den 27. april hinanden i stævne i den populære forlystelsespark til ”Yamaha på Bakken 2013”. 

”Bakken” har en lang historik omkring motorcykler, så hvorfor ikke forsøge at anvende denne mulighed kommercielt, og lave en særskilt Yamaha event? Vi besluttede at ideen skulle prøves af, og forløbet blev som beskrevet herunder. 

Formiddagen bød på prøvekørsler af Yamaha 16 motorcykler, herunder naturligvis vores 2013 MC & Scooter nyheder, hele vores ATV line-up samt vores Fun-Bikes, som naturligvis vakte enorm begejstring. Mange hundrede registrerede prøveture i det skønne solskinsvejr, uden skader på cyklerne i øvrigt, bør kunne ses på slagsstatistikkerne de kommende uger! 

  

Monster Energi var placeret tæt på prøvebanen med en stand, således at alle der var på vej til Yamaha MC/ATV/Fun-bike testbane, også fik en ½ liter Monster Energi drik, således sikrede vi os at alle var friske og skarpe under prøveturen.  

Præcis kl 12.00, havde Yamaha arrangeret samlet kortege gennem ”Bakkens” gader, ført an af entertainer Mads Christensen, og naturlig Bakkens egen Pjerrot. Ud over alle Yamaha demo køretøjer, fulgte i koloner, de inviterede Yamaha klubber: Vmax Club Danmark, Virago Danmark, Yamaha Custom Club Danmark, Yamaha XS 650 Klub Danmark, All Stars MC Club og FJ Club Danmark med ATV maskinerne i kølvandet, et fantastisk syn! 

Da cyklerne var placeret, gik Mads Christensen på friluftsscenen og holdt en gribende velkomst tale, med emner som ”MC livsglæde” og meget andet, virkelig underholdende, og hermed var ”Yamaha på Bakken” officielt åbnet.   

Herefter fungerede forlystelsesparken som en veritabel Yamaha udstilling, hvor Yamaha klubberne udstillede i telte rundt på bakken. Nye Yamaha MC, ATV, scooter, marine produkter og Bridgestone blev primært udstillet omkring den store friluftscene, og Yamaha Hi-Fi holdt til i nærheden, på restaurant Ølgod, hvor Hi-Fi afd. præsenterede de seneste produkter fra ”musikkens verden”. Tip-top køreskole var ligeledes blandt vores udstillere. 

Om eftermiddagen havde vi arrangeret Trial-eksperten Mikkel Brade til at udføre nogle forrygende stuntshows, introduceret brølet fra sponsorkører Daniels Wozniaks YZ450F, hvis team også udstillede Bakken. 

Vi havde desuden sørget for en skattejagt for børn(og deres forældre), hvor hovedpræmien enten var en PW50 eller en Jog R, afhængig af vinderens alder! Utroligt populært, og desuden med den kalkulerede effekt, at de besøgende blev på Bakken til sidst på eftermiddagen! Vinder til hovedpræmien(som blev en PW50, vundet af en pige på 7år), samt nogle Yamaha trøjer og 10 kørekurser, udloddet af Tip-top, blev overrakt af Pjerrot og Lars fra Bikeshoppen.

Flere jyske forhandlere havde, med stor succes, planlagt fællestur til Yamaha På Bakken, med start fra forretningen tidligt lørdag morgen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start