Vind en fantastisk tur til Californien med Harley-Davidson og Bataleon!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind tur med Harley-Davidson

Vind en fantastisk tur til Californien med Harley-Davidson og Bataleon!
Harley-Davidson
21/01-2016 kl. 08:00

Midt i denne kolde tid, kan man godt drømme sig væk til varme himmelstrøg. Her er nu chancen for at vinde en tur til Californien og eventyrlige oplevelser på en Harley.

projectDETOUR er en række korte film om tre meget enestående ture til de mest fantastiske steder i verden. BATALEON og Harley-Davidson har slået sig sammen for at give motorcykelentusiaster muligheden for at opleve deres egen projectDETOUR. Deltag i konkurrencen om en flyrejse for to til Los Angeles i Californien. Her vil der stå to Harley-Davidson motorcykler klar til jer, så I kan tage ud på jeres helt eget projectDETOUR eventyr.

Holdet bag projectDETOUR var i Alperne og vandrede i dyb pulversne til livet i Schweiz, Frankrig og Østrig, og de var i Grækenland, hvor de gav high fives til fårefarmerne, mens de stod på snowboard i gaderne i byen Vasilitsa.

På sidste etape af projectDETOUR kørte holdet på Harley-Davidson Dark Custom motorcykler gennem Californien og opsøgte sne, bølger og fed stemning.

Vinderen i konkurrencen får tilmed sit eget custom BATALEON x projectDETOUR x Harley-Davidson snowboard og 1.000 USD i lommepenge til benzin, overnatning og mad. 

Der er også en 2. præmie, nemlig et BATALEON x projectDETOUR snowboard, som kun er lavet i et begrænset antal! 

Læs mere om deltagelse i konkurrencen her: www.bataleon.com/projectdetour. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start