Verdens vildeste motocrosskører - Robbie Maddison underholdt i Boxen i weekenden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens vildeste motocrosskører

Robbie Maddison underholdt i Boxen i weekenden
Red Bull
11/02-2014 kl. 12:30

Den største motocross-stjerne i verden, 32-årige Robbie Maddison fra Australien, gæstede i weekenden Herning for at deltage i 20 års jubilæet for Supercross i Herning: Yahama Supercross og Freestyle show 2014.

Knap 40 deltagere fra 10 lande gav den fuld gas i Boxen, hvor 4.500 tons jord omdannede Boxen til en legeplads for adrenalinhungrende motorcykelkørere, hvor luften var tyk af benzin og motorlarm, og hvor over 10.000 tilskuere fik fuld underholdningsvaluta for pengene med store stunts, vilde styrt og masser af action.

Maddison henrykkede publikum

Det todelte arrangement i Herning viste også den levende legende Robbie Maddison i topform. Han leverede et sandt festfyrværkeri og viste sine spektakulære evner på motorcyklen – blandt andet flere højtflyvende backflips i forskellige variationer, hvor motocross-stjerne svævede gennem luften efter sin motorcykel – i de indlagte freestyleshows sammen med freestyleteamet FMX4ever, hvor publikum var vidner til de vildeste tricks og luftbåren akrobatik på to hjul.

“Det var første gang jeg var i Danmark og det var en fantastisk oplevelse at underholde i Herning. Stemningen i Boxen var helt speciel og det danske publikum var med til at skabe en stor fest, så det har været super fedt at være i Herning og gøre det jeg elsker allermest,” fortalte Robbie Maddison.

Florent Richier fra Frankrig blev for andet år i træk kåret til King of Herning i supercross-afdelingen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start