Supercross Herning 2014 med australske Robbie Maddison
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens bedste freestylekører til Herning

Nutidens største vovehals på en motorcykel er australske Robbie Maddison
ASP Event
27/10-2013 kl. 08:15

Den 7.-8. februar er han stjernen på plakaten, når Herning Supercross fejrer 20 års jubilæum i Jyske Bank Boxen.

Der har altid været tradition for et spektakulært freestyle show til Supercross i Herning, og med Robbie Maddison har arrangørerne formået at overgå sig selv.

Australieren har samtlige verdensrekorder, der er værd at have på en motorcykel, og udover at være indehaver af en X-Games guldmedalje, har han også sprunget op på toppen af triumfbuen (i Las Vegas) for derefter at køre ud over kanten og ned af en kæmpe rampe igen. Han har sprunget over Corinth kanalen i Grækenland, han har lavet backflip henover en åben Tower Bridge i London, og senest har Robbie Maddison modtaget en pris for sine motorcykelstunts i James Bond-filmen Skyfall.

– Det er helt vanvittigt, at vi har fået Robbie Maddison til Supercross i Herning. Vi snakkede om, hvad der ville være den vildeste måde at fejre 20 års jubilæum på, og øverst på ønskelisten stod Robbie Maddison, så vi har fået det højest tænkelige, siger arrangør Lars Green fra ASP Event.

Robbie Maddison har sine rødder i Motocross og Supercross løb, men han begyndte hurtigt at få smag for de spektakulære spring på motorcyklen, og ret hurtigt var det udelukkende freestyle, han koncentrerede sig om. Nu er han til gengæld også blevet én af verdens absolut bedste freestylekørere, og derfor er forventningerne til ham også høje i Herning.

– Vi kan ikke helt nøjagtigt afsløre, hvad der kommer til at ske, når Maddison starter motorcyklen i Jyske Bank Boxen. Det skal være en overraskelse til publikum. Men det bliver vildt, og vi skal nok have en tømrer i gang med et par konstruktive ændringer af banen i Boxen, siger en smilende Lars Green.

“Face your fears – live your dreams” er Robbie Maddisons motto, og den livsfilosofi er lige præcis, hvad publikum nu får lov til at blive en del af i Jyske Bank Boxen 7. og 8. februar.

Fakta:

Robert William Maddison, kendt som Robbie Maddison og ”Maddo”, er født 14. juli 1981 i Australien. Robbie Maddison har tidligere vist sin respekt for Evel Knievel, da han på 40-års dagen efter, at Knievel sprang over springvandet ved Caesars Palace i Las Vegas, satte ny rekord for verdens længste spring på en motorcykel. Det gjorde han med et spring på 98,34 meter. Siden har han slået sin egen rekord flere gange.

Herning Supercross blev de første mange år afholdt i Den Runde Hal i MCH Messecenter Herning, hvor freestylekørerne var faretruende tæt på loftbjælkerne. Da Jyske Bank Boxen blev bygget, rykkede Supercross naturligt over i de større faciliteter, hvilket gav mere plads til selve Supercross-banen, men også en bedre højde til at udføre freestylestunts.

Foruden Robbie Maddison vil det belgiske FMX4Ever team stå for freestyle showet i Herning.

Læs mere om Robbie Maddison og alle hans bedrifter på www.supercrossherning.dk

Billetsalget til Supercross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen starter onsdag 23. oktober kl. 10 via billetnet.dk og i MCH Billetsalg, tlf. 9926 9708. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start